Bröllopsblommor* Wedding Flowers

Vet att det är många där ute som går i bröllopstankar! Och "starta eget" -tankar. Caroline kan inspirera dig med både och; bröllopsblommor och att köra eget, än så länge vid sidan av en anställning.

Hon är alltså näst ute i "Blomterverkstad supports small businesses" - läs och bli inspirerad. Och besök hennes sida så klart. Ni blir inte besvikna! Carolinas man är också egen företagare - en bröllopsfotograf. Vilket par - i bröllop!


photo www.zproduktion.se 


Jag heter Caroline Zandén, är 27 år, gift och har två barn samtidigt som jag driver företaget BlomDekor sedan 2005. BlomDekor är specialiserat på blommor till bröllop och fest, men hösten 2010 började jag även att ha blomsterkurser! Det stora ledordet för BlomDekor är personligt, för jag vill ha gott om tid att sitta ner med mina kunder, oftast stressade brudpar för att kunna lära känna dem och göra blommor till deras bröllopsdag som är så personliga som möjligt och speglar dem som människor.

Jag har jobbat hemifrån i ett mörkt rum i vår källare i flera år, men för snart ett år sedan hittade jag äntligen en perfekt lokal där jag kan ha arbetsrum och även blomsterkurser, så nu kan jag åka dit när jag har uppdrag. Uppdrag är precis det jag sysslar med då det här varit en sidosyssla från början och även under mina två föräldraledigheter. Jag har ett "normalt" jobb i veckorna, men företaget jobbar jag vidare med på helger och vid tid!

Min besöks och arbetslokal ligger ca 10 minuter utanför Linköping och jag jobbar i hela Östergötland.

Jag har en hemsida full med inspiration och även en blogg där man kan följa vad jag gör!

www.blomdekor.se
www.blomdekor.se/blogg


          Med blomstrande hälsningar Caroline!

Populära inlägg