Dags att duka bordet * Time to make the table







Hjälp, min mailbox väller åt alla håll o kanter... Tusen tack för visat intresse för nyhetsbrevet!!!!!! Ni är bara för underbara (och oh, nu får jag prestationsångest...breven ska vara fyllda till bredden med spännandeheter).


Sedan är det väl dags att berätta om en härlig förmiddag jag haft. Tagit tusen bilder på vackraste plantskolan, som ni kan läsa mer här. Vackert. Så vackert. Och stämningsfullt. Absolut ett måste när ni besöker Skåne.

Fast det var ju inte det jag skulle babbla om, utan berätta att det spännande grejer på gång. Idag (o säkert imon, hinner aldrig färdigt så snabbt) ska jag duka för årets jaktmiddag. Det är den middagen på året som jag verkligen försöker göra lite dubbelextrafint. Och materialet var jag och knyckte hos finaste K&U, tack!!!

Hur jag lyckas i år återstår att se, hur bunkrat upp med murgröna och silverpäron (köpte eget träd hos plantskolan idag) som få ge tonen i år. Ska verkligen försöka ta bilder, men det är det svåraste i det hela. Maten ska också fixas, övrigt ordnas, städas och sen kom gästerna helt plötsligt. Ni vet säkert, allt händer på en gång...

Delar av dukningen från tidigare år finns
och lite även här.

Ha den bästaste av helger!!!

Kram, Minna :)


Help, my inbox is about to expload!!! Thank you so much for showing such an interest for the newsletter. 


Pictures are of the material (ivy and silver pear) I'll be using for decorating the table for this years hunting dinner. On the links above where it says "här" you can se glimpses of previous years decorations.

I'm really trying to get ready in time so I get a minute to take some photos how the whole thing turned out.

Have a wonderful weekend and talk to you soon again!
Hugs,
Minna :)