16-18.10 Höstweekend - skapa med blommor som temaFörra årets höstweekend i Tällberg blev en riktig succé. Vi hade en så trevlig och mysig helg tillsammans och fick mycket beröm från er deltagare. Nu kör vi igen med samma upplägg som förra gången men med skillnaden att vi flyttar vi upp till toppen av Tällberg och Villa Långbers som har adress Vår Herres Gattu.


Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend tillsammans med mig och Minna i Tällberg. Den 16-18 oktober får du tillsammans med oss möjlighet att upptäcka och utveckla din kreativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.
Under helgen kommer jag Minna lära dig att skapa blomsteruppsättningar som kommer lyfta alla de helger vi står inför under vinter. Skapelserna tar du naturligtvis med dig hem. Du kommer också måla tavlor med Linda Schilen. Hon håller även en inspirerande föreläsning om konstnärens trädgård och du får möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att måla med trädgården som tema.

INFORMATION
Plats: Villa Långbers, Tällberg
Datum: 16 - 18 oktober
Bokning: Villa Långbers i Tällberg, 0247 - 502 90
Pris: Enkelrum 4995 kr, Dubbelrum 4695 kr per person.

OBS! Hela arrangemanget och helgen är Coronaanpssad. Vi tar emot färre personer till denna helg och ni kommer inte att behöva trängas. 

I helgen ingår följande:
Två middagar (fredag och lördag), lunch lördag och lunch på söndagen samt frukost lördag och söndag. Du bor i enkel- eller dubbelrum om det är så att du åker tillsammans med en vän och vill dela rum.
Alla föreläsningar, workshops och material ingår under helgen. Du kan fritt disponera konstnärsateljén där det finns både färg och duk att tillgå under helgen. Kaffe, te, frukt och kaka finns att tillgå dagtid. 
Varmt välkomna!
Mer info och anmälningar:

https://www.villalangbers.se/sv/hostweekend-skapa-med-blommor-som-tema