På en tisdag i StockholmIgår hade vi ett möte på Gullvivans angående Francoise Weeks workshop i september. Det är bara så kul. Deltagarlistan har fyllts på bra och det kommer bli en härlig internationell stämning. Vi har florister  som reser in från Island, Skottland, Tyskland och Englad, och från Sverige så klart. Från Skåne till Norrland.

Samtidigt passade jag ju så klart på att ta några bilder. Det är min meditation, och kan studera världen genom min lins i timmar om jag bara får. Nedan några av bilderna, det finns ju inte brist på motiv direkt hos Olli och Kristian. Kika in till dem här.


Ljuvlig 10-minutersbukett Olli band till en kund som skulle gratulera vänner med en nyfödd bebis. Är man proffs så är man.


Hann även med med ett besök på Zetas igår. Det ger upphov till ett eget inlägg i sig, så mycket fint där också. Visar dock favoritbilderna redan nu, mera om Zetas när jag hunnit ha ett vårsnack med Victoria och intevjua henne om det senaste. Så länge kan ni kika in på den här sidan om ni är intresserade av att jobba på Zetas.


Myrtenträd ♥


Maxade vårkänslor ♥Nu bär det iväg till nästa paradis, SlottsträdgårdenUlriksdal. Ska hålla en fotokurs till trädgårdsdesigners där nästa vecka. Behöver reka lite, se vilka vinklar blir finast på bild. Kan hända att jag sniffar på en blomma eller två ⚘

Tack alla ni som kommer förbi och kommenterar och skickar meddelanden. Det är så roligt att se att besökarantalet pekar åt rätt håll igen nu när jag har vaknat från min koma och väckt bloggen till liv. 

Blomsterglädjen är back och ska så klart delas ♥

Kommentarer

Men helt ljuuuuuvliga bilder!
Kul att jag kan förmedla den :) Gullvivan och Zetas är garanterade humörhöjare! Tack för att tittade in Annelie, kram!
M/S Design sa…
Fantastiskt fina bilder på underbara motiv!

Populära inlägg