Blomsterkreativt


Har inte rapporterat något vidare från Elmia Garden mässan som var ett par veckor sedan.
Mässan är till fackfolk, dvs butiksinnehavare inom trädgård och blommor. Många florister på plats. Blomsterfrämjandet finns också med varje år och tolkar trender på sitt sätt. Blomsterkreatören Fredrik Larsson var också med och han hade trollat fram dessa underbara kransar och arrangemang. Var så goda och njut :)En krans av dekorationskålens blad. Fredrik tipsade om att använda de bladen som man rensar från dekorationskålen till en krans för att dekorera i butiken (eller med kålkransar helst utomhus).


Hortensia, blommor från cyklamen och fuchsia (inte 100% säker med det där med fuchsia). Men fint är det. Byggd i en kruka målad med gjutjärnsfärg. Med hjälp av tejp i rutmönster. 
Kan visa hur man gör om det är någon som är intresserad.


Underbar krans, med blad från alunrot, och blommor från begonia och cyklamen. O lite gräs på det.


Den här tyckte jag var helt fantastisk. Krans av blad från olika sorters alunrot. Stomme oasis.


Och den här då?! Drömscenario med en maffig krona och diverse underbara detaljer på bordet. Bl a ljusstakar dekorerade med alunrotsbladbollar.De är så duktiga, Blomsterfrämjandet och Fredrik, alltid toppeppad efter deras show. Nästa år tänker jag spela in den så ni får se. I år fångade jag bara en kort snutt som kan ses på Instagram.Populära inlägg