Garden Living

Löddeköpinge Plantskola


Nu är det ju helt omöjligt att hålla sig inne. Fast jag borde. För det finns ingen som sköter mina arbetsuppgifter. Men hör här... har infört ett belöningssystem... en avslutad arbetsuppgift motsvarar en halvtimmes trädgårdsjobb. Eller ngt i den stilen. För ut måste jag, annars blir det inget gjort här inne heller.

Du missade väl inte detta.

Solsken på er!
Minna :)

8 kommentarer:

Maria sa...

Det är tortyr att behöva sitta inne! Tyvärr blir vädret sämre i helgen annars hade man haft det att se fram emot. Men det blir väl bra igen nångång!

KRAM

Synka mig sa...

Åh vilken härlig bild.
Må så gott söta du
kram Malin

Agneta sa...

Hej på dej,
Oj vilken trevlig blogg och massor av tips, vilken kreativitet!
Det gäller att passa på och vara ute och njuta så mycket man kan.
Jag lägger till dig på min blogglista.
Ha det gott
Agneta

Sonja {Dagmars Kitchen} sa...

Helt rätt inställning! Vi behöver solen, ljuset och trädgården så väl i det här landet. Själv jobbar jag i 180 med bildredigering för att kanske hinna klart innan det blir sen eftermiddag - för då ska jag ut med barnen!

Clary sa...

Det med belöningssystem var ingen dum ide, men jag tror att en halvtimme inne ska få vara = resten av dagen ute ... Det går ju alltid att grilla om man blir hungrig ...
Utehälsningar farmorannasarv

Hilde sa...

Så vakkert det er hos deg - her lå snøen som et hvitt teppe da vi stod opp i dag - arrgh! Og jeg som trodde vi skulle få sol og fint malevær... Nyt vårhagen din!
Hilde

Anonym sa...

Hejsan fina Minna med din underbara blogg!
Nu ska du bara veta hur du fick igång mig att strukturera, sortera, rensa, plocka, slänga, organisera, pynta och göra det helt underbart i min "IDÈverkstad", ok det är vår tvättstuga oxo men det märks knappt efter min hård-pimpning...
Det var din gula bild pö FB om kreativitet om att "take away clutter..." och annat som jag gick totalt igång på. Till saken hör även att jag SÅÅÅ gärna hade velat delta i din kommande kurs i maj. Då vi bor i Israel (i en arabisk stad) så går ju inte det. Min söte man försökte släta över och trösta att de ska ha en blomsterkurs i grannbyn...HALLLÅÅÅÅ, jämföra D I G med...Som att erbjuda en OS-sprinter PLASTI-SOCKS...Nåja det är ju tanken som räknas och vem vet kanske anmäler jag mig ändå till deras kurs...:)
Ville bara tala om för dig hur du inspirerade mig till ett stordåd uppe i min egen lilla verkstad på vår takterass. TACK! och lycka till på kursen! Att ni ska till Gùa oxo gör ju inte saken sämre! Får man ställa en fråga, om jag ska köpa en bra, hyffsad digitalkamera - VAD rekommenderar du då?? Svara gärna på din blogg, tack på förhand!
Zazza Susanne Jebara

Minna Mercke Schmidt sa...

HEj Zazza! Tack för en härlig långväga kommentar! Kul att ha kunnat inspirera :) Utan att veta din budget till kameran - jag skulle nog köpa en Canon 7D. Kram! Minna :)