Vackra dofter * Pretty scents

Doftpåsar från Popping TrädgårdHittade dessa vackra doftpåsar hos Poppins Trädgård redan ett par år sedan - och älskar dem lika högt fortfarande, mest för deras utseende :) Du kan köpa dessa doftisar, ursöta fröpåsar och vackra kort här.

Annars jobbar jag vidare med att lära mig ta en dag och en sak i taget. Idag ska jag börja med att besiktiga bilen. Som har körförbud för att jag glömt att göra det i tid... Oops.

Ville också tipsa om utförsäljning hos Me and My home. Trist att hon ska lägga ner sin butik, men vi kan väl hjälpa Sofia att tömma lagret. -30% på allt.

Glada kramar!
Minna :)

Found these beautiful "scent bags" at Poppins Garden. You can order them and sweet seed bags here


Not so happy to tell you that Sofia is closing down her shop Me and My home, but we can at least help her to emptly the shelves. -30% in her webshop


Happy hugs,
Minna :)

12 kommentarer:

tinajo sa...

Vilket bra tips - jag älskar sådana små påsar! :-)

Anonym sa...

Jag är kär.... i en påse:-))
kramkram Hillevi
(bloggen Tankar från Trädgårdsmästaren)

Fiffiga Systrar sa...

Doftpåsar är så mysigt!!! De är fina att titta på och så sprider de ju en underbar doft! Jag har en som min mamma köpte i Vadstena Kloster för minst 15 år sedan och den doftar fortfarande! Urmysigt!

Jag måste kika in på länken och kanske hitta mig några nya...

Ha en fin dag!
Kram Elin

Puumuli sa...

Vilka fina påsar att ha framme! Hoppas att du får köra din bil efter besiktningen... ;-)

Kram
Sari från Puumuli

Norrfrids Eija sa...

HAHA då är vi två om att glömma besikta bilen...hade körförbud nästan ett helt år innan polispatrullen påpekade detta för mig! Vad jag skämdes då....är verkligen den glömsta (men kreativa) typen!

LIVS LYST sa...

Det er så herlig og sommerfriskt her inne hos deg. Kan nesten dufte blomstene.... Veldig hyggelig å ta en tur innom her i alle fall ;O)

Liv

Elisabeth sa...

Vilka charmerande länkar du tipsade om. Doftpåsarna ser så fina ut, likaså bloggen som du tipsade om (liksom din som jag regelbundet besöker). Har aldrig använt mig av doftpåsar (allergi så jag är försiktig), men det kanske finns dofter som kan fungera. Sinnlighet är viktigt.

Thyrasgård sa...

Ahh trodde först det var fröpåsar - jättegulliga!
//Kicki

Ullis sa...

Ja, de påsarna var verkligen söta! Skulle man kunna hänga upp på väggen eller på en lina...
Ta hand om dig och glad midsommar!
Ullis

Notcathy sa...

That was cute bags and very colorful as well.

Erica sa...

Beautiful! Love your post! Thanks.

San Diego Mobile Notary

jeannette sa...

Hej
Läste om dig i Sydsvenskan och bara älskade dig som en ide kompis eller vad jag nu ska säga. Snacka om jag fick nya ider :) Mannen såg inte så glad ut, Men drog ändå på smilbanden. Googlade ditt namn och hittade dig här och det komiska var att jag varit inne på din blogg innan . Tack för tipsen ;) kramar från en i blogg världen // Jeannette