Gustavian Vintage

Idag har jag äran att presentera Marie och hennes företag Gustavian Vintage. Läs och bli inspirerad - livet blir som  du gör det till! Tack Marie för du ville vara med :)

Today I'm honoured to present Marie and her webshop Gustavian Vintage. She's a true inspiration who - despite cancer and separation after 30 years of marriage - is in charge of her life and lives it to it's fullest. Thank you Marie for sharing :)

www.gustavianvintage.se

Jag heter Marie Ressner.
Har ett företag som heter Gustaviansk Målning som jag startade 2001. Där målar jag möbler åt antikhandlare och privtpersoner.

2008 drabbades jag av bröstcancer och blev borta från mitt företag i 1 år. Orkade inte måla, eftersom cellgifterna jag fick tog hårt på mig och mitt företag. Då föddes iden att öppna en webbutik, de dagar jag orkade sitta upprätt.
Eftersom jag älskar tyger och speciellt antika, föddes iden att börja med det. Den heter Gustavian Vintage.Jag har väl en inställning som Kajsa Varg hade "Hellre brödlös än rådlös". Jag älskar att vara kreativ och syr upp kuddar, förkläden, gör lampskärmar och en massa annat till min webbshop. Dessutom säljer jag en del möbler som jag gjort iordning på nätet. Försöker dock att komma ifrån möbelmålningen, eftersom det är tungt arbete och
jag har inte fått orken tillbaks helt efter min sjukdom. 

Jag har också separerat från min man som jag varit gift med i 30 år, mycket nytt i mitt liv alltså. Men jag är ingen snytftare utan kör vidare och önskar er alla välkomna att besöka Gustavian Vintage:


Vänliga hälsningar
Marie Ressner

Populära inlägg