Home sweet home

Jag älskar mitt hem och humlan här älskar sitt. Han har bosatt sig i min julrosplantering och surrar glatt runt.

Det var sannerligen en upplevelse att vara på trädgårdsmässan i Stockholm. Stooort, mycket och i massor. Av allt. Nya kontakter, inspiration, nyheter, upplevelser. En omvälvande upplevelse för en lantlolla som jag blivit.
Förr i tiden när jag jobbade på ett skivbolag & med reklam var det hektiska livet vardagsmat :) - men inte längre. Det är knappt att jag hämtat mig än.
Träffade massor med härliga nya människor och resan var på alla sätt lyckad (förutom föredragen som fick bli helt improviserade pga mina tekniska icka-kunskaper, pinsamt!). Ändå var jag gladast för att få komma hem till familjen och lantlugnet. Att solen skiner och det är varmt gör det ännu härligare att strosa runt här på gården. Hit hör jag till helt enkelt!

Solkram,
Minna :)

After a three day visit to a garden fair in Stockholm I have to admit that I've become a country air loving girl. My visit was succesfull in all ways (lots of new contacts, inspiration and experiences. My speeches weren't that smashing though, I had to improvise since me & computers didn't understand each other... ) - but I love beeing back home on the country. Crowds, noice, traffic... not my cup of tea :)

Hugs from ex-city girl

Populära inlägg