Attention Skone people - Fleamarket on Saturday!!!Foto: Jeanette


On Saturday the 20th of September is Jeanette having a fleamarket at her place. I promise, there will be loads of just fantastic things on sale. I've been to her home and it a paradise for us shabby chics!Happy Friday to you all!

7 kommentarer:

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Minna!
Tittar in och önskar Dig en skön fredag och en tevlig helg! Nu ska jag ta tag i målarpenseln och då det är klart väntar trädgården på att göras iordning inför vintern. Ännu kämpar de vita liljorna, vindruvorna, humlen, smultrona mfl mot vind och kyla men det är nog bara en tidsfråga innan de måste ge sig, tyvärr. Nätterna är kalla och igår hade vi inte över 9 grader på hela dagen. Hösten är här och det är dax att mysa inne med brasa och tända ljus i väntan på ljusare tider.

Kram från Karin i Körsbärsgården.

Eleonora sa...

Hej!
Vilka fina bilder och framförallt saker! Vill köpa och ha allting :-)
Kram Eleonora

Anonym sa...

Tack för kommentaren..och berömmet, det värmer!! :-) Eftersom du gör absolut underbara saker själv! Ha en underbar helg!! Kram Anna.

timelesshome annika sa...

Hej det är ett rent nöja att titta på dina inspirerande blomster bilder.
Hoppas det går bra idag lörda på marknaden.
Jag behöver din hjälp jag har köpt en grön blomma som är på min blogg någon frågar vad det är och jag vet inte ..tyckte bara att den var fin och en vacker grönfärg ,stjälken är rund och i hålig och den har dill liknande "blad" blomman ser du om du tittar in på min blogg.Vet du något snälla lämna en kommentar
Tack på förhand
kram Annika

Skatan sa...

Åh fanken, där skulle man ha varit idag :)

Nu önskar en riktigt skön helg!

Kram,
A.

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, jodu den skulle jag gärna vilja besöka, jeanettes hem är something, kan tänka mig att det blir huggsexa...
varmhelgkram til dig lotten

Anneli sa...

Åhh..så mye fint <3
Min mamma pleier å være i Malmø og det er kanskje ikke så langt unna?
Kjempekoselig blogg du har
<3
Ønsker deg lykke til med å følge din drøm..
Ha en fin helg <3