Krans på krans på krans...

Undrar ibland hur många kransar ni klarar av att se mina vänner... det känns som om jag upprepar mig när det visas bara krans efter krans här hos mig... men nu är det säsong ju med så mycket fint material ute i naturen och trädgården. Hoppas ni får lite tips och har tålamod... snart har allt vissnat och då får jag ta itu med andra vackra saker : )))
Den här kransen byggdes av murgröna och bär från en lagerhägg. Har aldrig sett likadana bär på mina buskar och var helt tagen av de vackra färgerna, fick studra växten noga innan jag kunde med säkerhet säga att det verkligen var en lagerhägg.


Till skillnad från att göra små buketter, använde jag denna gången länga slingor av murgröna som jag virade runt ståltrådsstommen och fäste med vindseltråd. Därefter fäste jag bären (som växer som små klasar) runt den murgrönsklädda stommen. Mycket stadigt och lätt material att jobba med. Gav bort kransen och kan tyvärr inte berätta hur bären bär sig åt när de äldras. Murgrönan håller sig inte vacker så värst länge, vet jag av gammal erfarenhet, men ett par veckor om den får vistad utomhus.
Skolan har börjat och nu finns det hopp om lite tätare små reportage härifrån igen. Trebarnsmammaliv är rätt hektiskt ibland, men oj vad jag älskar det!!!