Hilsen fra Köbenhavn

Förra helgen var jag på en "ladda batterierna" -tur till Köpenhamn. Och det var härligt, glömde bara att jag var gravid och hade satt upp ett massivt schema med allt vad jag ville se och uppleva. Så första timmarna var underbara, de två följande ok och de två sista ville jag bara lägga mig på en parkbänk : )))På Akimbo hittar man en härlig blandning av gammalt o nytt. Den gröna underläggen på bilden envisades med att vilja följa med mig hem. Och det fick den!Alla dessa blommor!!! Om man inte ska powershoppa så finns det en ting man ska ha med sig hem och det är snittblommor. Det finns alla sorter och stooora buketter kostar hälften jämfört med här hemma.
Sitta och fika ute... gärna i den här miljön, trots februarikylan!


I den här butiken finns det lite mer sofistikerade saker, lantligt lyx kanske skulle vara det rätta ordet. Underbara silverbrickor, ljustakar, tyger, och glasföremål.

Ska definitivt dit igen så fort det blir lite varmare! För att bara strösa omkring, utan någon "hinna med" lista.

Ha det bäst!

Minna : )

Tips till era kommande besök:

www.butiksophie.dk (ligger i Fredriksberg)

http://www.lillehusonline.com/blog/

http://ihanaliving.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

Akimbo - kan inte adressen, men om ni hittar till Systrarna Grene på Ströget så är ni nära, sväng första gatan ner till vänster efter Systrarnas butik (på väg mot tågstationen) och Akimbo kommer på vänsta sidan. Hela området nedanför är fylld med härliga caféer och restauranger samt massa unika små butiker så besök där rekommenderas varmast!

Kirk- ligger på gatan efter Akimbo