Driftigt tillsammans

Som tur är, tar de driftiga kvinnor inte slut i första taget. Idag har jag äran att presentera Jessica och Nellie och deras bebis Kanel & Caynne. Heja heja och lycka till på vägen! (läs mer om projektet Blomsterverkstad supports small businesses här)

Jennica och Nellie
Hej,
Vi är två tjejer som heter Jennica och Nellie och tillsammans driver vi ett företag som heter Kanel & Cayenne. Vi driver Kanel & Cayenne bredvid våra ”vanliga” jobb, som faktiskt är på samma arbetsplats. Vi trivs bra på vår arbetsplats, men känner att vi inte gör det som vi egentligen brinner för, nämligen kreativitet och möjligheten att inspirera andra. Båda två har vi varit sugna ett tag på att driva något eget och vi är väldigt glada att vi lyckades få ihop det så att vi kunde göra detta tillsammans. Det är väldigt roligt och inspirerande att göra det just tillsammans, att kunna stötta varandra och vi har otroligt mycket skoj!

Vår dröm är att ha ett underbart hus på landet där vi skall ha en butik, en lokal för aktiviteter såsom kurser, inspirationskvällar, temakvällar och liknande, kanske ett litet
café.....jaaa, helt enkelt ett ställe för en paus i vardagen, ett ställe där man verkligen gör något för sig själv.

Men än så länge finns vi på nätet och vi arbetar som sagt kvar på våra vanliga jobb. Men vi är så glada och stolta över att ha startat Kanel & Cayenne och det är oerhört roligt och inspirerande att arbeta med det! Och vi är helt övertygade om att vi en dag kommer att nå vårt slutmål!

I vår webbutik erbjuder vi ett sortiment med både egendesignat och favoriter från noga utvalda leverantörer (gärna lokala och unika). 

Genom att ordna aktiviteter vill vi inspirera till att ta en paus i vardagen och göra
något för sig själv, något man tycker är kul och får energi av. Vi har precis haft vår allra första aktivitet, en riktigt lyckad inspirationskväll om hur man enkelt gör vårfint i sin trädgård.  

Vi är båda två sambos och en av oss har barn. Att kombinera detta med heltidsjobb och nu vårt eget företag är ibland en logistisk konst! Det har visat sig vara tuffare än vad vi trodde och ibland känner vi att det går för långsamt framåt, men vi har lärt oss att det ibland är positivt att saker få ta sin tid. Men vi har fina familjer som stöttar oss och vi har inte ångrat oss en sekund!

Titta gärna in på vår webbsida: www.kanelocayenne.se
Vi finns även på Facebook, ”gilla oss” gärna där!

// Jennica och Nellie 


Inga kommentarer: