Presenting Tant Hulda

Så kör vi igång! Har fått in massor med mail från er driftiga kvinnor (män är också välkomna att höra av sig). Och vilka mail, jag bad folk om kort mail, men de flesta mailen varit lååånga, det bara lyser engagemang och kärlek mellan raderna. Dessa små företag är verkligen små hjärtebarn. Önskar så att vi tillsammans kan göra skillnad för dem

Först ut är Anna som driver företaget Tant Hulda - varsågod Anna!  (till er som inte fattar ett smack, läs här.)

And then we go! I've received lots of mails from you. We start with Anna who sells vintage dresses, jewelry and shoes for women and children in her shop Aunt Hulda. (for you not following me at all, read here.)

Jag, Anna Sölve en tjej mitt livet som hoppade av ekorrhjulet och satsade på kvalitet i livet i stället för kvantitet. Med bakgrund som egenföretagare och anställd som marknadsföringansvarig i entreprenörsvärlden valde jag 2010 att  satsa på entreprenörskap och på mig själv och startade företaget Tant Hulda. 

Vintageföretaget Tant Hulda är både en webshop och en "fysisk" butik som jag öppnat i en tillbyggnad vid familjens hus mitt i Lund. I butikerna tar jag hand om och säljer saker från svunna tider, som 50-70-tals klänningar, smycken, skor och väskor, renoverar möbler och gör nya saker av gamla samt gjuter prydnader i betong.

**********************
Heja Anna säger vi och önskar henne all lycka till!! 


4 kommentarer:

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilket underbart initativ av dig!

Svar:
Vad roligt att du gillade bloggtipsen. Jag har själv hittat fler nya favoriter :)

Anna sa...

Va kul att du får in folk som kan o vill ställ aupp!!

Kram anna

Lyck-Annas sa...

Underbart!!!

Gerda-Thyra sa...

Åh... "Tant Hulda"...vilken mysig och nostalgisk sida du presenterar!

Kul initiativ!
Jag kanske kommer att hitta fler gobitar bland dina kommande presentationer!?