Vill du starta eget - drömverksamhet till salu


En god vän som startade Butik Lanthandel 2009 har beslutat att ta tag i nya projekt och säljer därför sin framgångsrika e-handel inom inredning. De flesta av er känner säkert redan till alla de fina möbler som renoveras och säljs i nätbutiken. Förra månaden slog de all time high i försäljning, så det finns enorm potential i verksamheten.

Läs och hör av dig till mäklaren om det börjar klia i företagarfingrarna!

Lönsam e-handel inom inredning

Lönsam e-handel inom inredning

En unik möjlighet för dig som gillar att arbeta med möbler och inredning att köpa en inarbetat och lönsam e-handel med många återkommande kunder!
I denna webbutik säljs framgångsrikt antika och gamla nordiska möbler. Skaparen av företaget köper själv in möbler som hon förädlar och målar i vackra färger så att kunden köper en unik möbel att smycka sitt hem med. Webbutiken är även återförsäljare för varumärken som Bungalow.dk, Rif design, Nature collection Tove Adman och Nordal. Webbutiken har stor potential då den har drivits på deltid under flera år och ändå skapat lönsamhet.
Grundaren hade ingen tidigare erfarenhet av området när hon startade webbutiken 2009, så detta är en fantastisk chans för dig med möbel- och inredningsintresse att vidareutveckla ett stabilt företag. Det finns stora utvecklingsmöjligheter genom att tillföra nya produkter i sortimentet och många kontakter för att göra detta är redan knutna.
Företaget har främst kunder i Sverige, men även Norge, Danmark och New York och har uppmärksammats i ett flertal tidningar för sitt unika koncept. I dagsläget bevakar kunderna hemsidan för att sedan kunna köpa direkt när nya möbler läggs ut!
Hela webbutiken samt leverantör- och kundkontakter följer med, tillsammans med tips och idéer för att utveckla konceptet. Hemsidan genomgår precis en uppdatering vilket gör att du övertar en modern mobilanpassad hemsida.
För mer information och företagsprospekt vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Bransch: Handel/E-handelLän: Västra Götaland
Omsättning: < 5 mkrObjekt-nr: 17-6041 
 
Begärt pris: Kontakta mäklaren för information.
  • C/O Framtidens Företag, Viktoriagatan 19