Vinn biljetter till Vår Trädgård -mässa i Malmö 2-5.3


Jag har glädjen att lotta ut 5x2 entrébiljetter till Vår Trädgård -mässa i Malmö. Mässan pågår 2-5.3. 
Allt du behöver göra är att skriva en kommentar och berätta vem du skulle ta med dig om du vann biljetter. Gärna också med motivering. 

Vinnarna  (5st som får två biljetter var) meddelas här på bloggen onsdagen den 1.3 och kan hämtas ut på informationen när du kommer till Malmö Mässan. 

Lycka till!  

40 kommentarer:

Odla i Skola sa...

Jag ska ta med mig min fru på mässan. Har lyckats övertyga henne om att plocka en semesterdag och har själv fått ledigt från mitt jobb. Svärföräldrarna hämtar barnen från skolan och har en mysig eftermiddag med dem. För första gången på MYCKET länge skall jag och frun göra något helt på tu man hand. Vi skall gå på mässan! Om jag nu kunde få biljetterna kunde vi antingen vara sådär grymt praktiska och lägga pengarna inne på mässan...eller kunde vi vara lite romantiska och äter en finare middag. Hon skulle få bestämma....

Anonym sa...

Hej, jag skulle gärna vilja gå med min far som är 85 år. Jag har fått mitt stora trädgårdsintresse från honom och vi pratar ofta trädgård. Det hade varit kul!
Hälsningar Cecilia

Caroline sa...

Jag skulle ta med min sambo på mässan! Som nyblivna husägare är mässan perfekt för inspiration och nya idéer! En heldag att bara strosa på mässan bland alla fina montrar på Vår trädgård vore riktigt trevligt!
//Caroline

Linda Svensson sa...

Jag skulle låtit dig få lottat ut min andra biljett, då ingen delar mitt stora trädgårdsintresse. Tycker det är rätt skönt att ensamt få strossar omkring på Vår trädgård, ta den tid man vill och få lyssna på vilket föredrag man vill och stanna upp och lukta på blommorna ��❤
Linda

Anonym sa...

Jag skulle ta med mig min man för att få inspiration och nya ideer till trädgården vi länge velat göra om men inte riktigt vetet på vilket sätt. Vårt efterlängtade växthus kom på plats sent i somras så i år blir det premiär med odling och mys på riktigt här. Hade varit perfekt att bara gå och bli inspirerad och ta med nya tankar med hem!

/Carola

Anonym sa...

Om jag hade turen att vinna,så skulle jag bjuda med mig min vännina. Hon har under många år drivit en blomsterhandel, men fick tyvärr sälja den då hon gick in i väggen för några år sedan.Hon skulle behöva piggas upp,då hon för ett halv år sedan fått vara med om det värsta tänkbara som förälder kan drabbas av, att förlora sitt barn. Hälsningar Stina

Katarina sa...

Vad härligt med trädgårdsmässa!
Jag skulle vilja ta med mig min väninna Maria Zanichelli som också älskar blommor & trädgård som jag.
Längtar efter inspiration till nya trädgårdsprojekt!
Ha en härlig dag!
KatarinaAnnA sa...

Hej du!
Jo, maken och jag har som vanligt tänkt åka dit. En del kan tyckas att det är negativt med 2 mässor i en, en trädgårds- och en villamässan, men inte vi, för guben brukar vara nöjd med att tragga VVS och annat på ena sidan, medan jag tittar på trädgårderiet och lyssnar på föredrag på andra sidan.Nöjda och glada med trötta fötter och fyllda kassar brukar vi åka därifrån. Så är det! Vi syns!
Kramen! AnnA

Anonym sa...

Hej Minna!
Finns väl inget bättre än att gå på vårens första trädgårdsmässa med bästa vännen Lisa. Vi är lika tokiga i växter och allt som hör till.
Kram Ingrid Öhrnberg

Mrs M sa...

Hej Minna!
Jag väljer att gå med Anna, som backup måste vi ha släp och våra starka män. För när vi är igång kan det bli både skrymmande och tungt.Jag gläds åt en trädgårdsmässa nu . Jag funderar allvarligt på om det kommer att bli vår i år men hoppas att jag kommer på bättre tankar efter mässan

Mvh Marie Mathisson

Marie sa...

Hej
Klart att det är maken som får följa med. Brukar vara lättare att få mina idéer att passera nålsögat om han är med och inspireras.
/ Marie

Anonym sa...

Jag skulle locka med min man (funkar nog om det är gratis) Jag har så många idéer och önskningar om vår uteplats efter att vi ( mannen) byggt nytt uterum. Han lyssnar dock inte på mig, men kanske kan ro iland några önskemål efter en dag i inspirerad miljö.
/Catarina

Anonym sa...

Hej Minna
Det måste ju bli min kära granne Marie förstås! Vi behöver inspiration inför våren och inför de kommande bygg och trädgårdsprojekten. Fröer, blommor och lökar brukar alltid slinka med hem tillsammans med en stor portion idéer. Mässan är ett härligt vårtecken och början på en lång och ljus säsong ute.
Kram Anna Sinclair

Anonym sa...

Om jag skulle få den stora äran att vinna två biljetter, då skulle jag ta med min sambo. Jag ser verkligen fram emot mässan. De första penséerna brukar inhandlas och jag njuter av all inspiration. Som jag sen längtar efter att förverkliga i min egen trädgård, när våren kommer på riktigt. / Gunilla

Anonym sa...

Jag skulle överraska min vännina som ofta gör det samma för mig, jag är inte lika påhittig som hon.så det hade verkligen varit roligt att kunna överraska. /Lise-Lotte

Lena sa...

Jag skulle ta med min man, vi behöver få lite nya tips till vår trädgård som behöver ett lyft! Lena

Anonym sa...

Hej❣
Skulle ta med min vän Liza. Hade varit härligt att få lukta på nyutslagna växter och drömma sig framåt till vår och sommar.
Mvh Gunnela

Hanna @krakslottet_tradgard sa...

Mamma såklart! Min fina mamma som jag kommit närmre nu än någonsin förr genom vårt gemensamma trädgårdsintresse. Mycket skratt och glädje bär vi åker på trädgårdsevenemang tillsammans och detta hade inte blivit ett undantag.

Anonym sa...

Om jag vinner så skulle jag vilja ta med min sambo. Det har nästan blivit en tradition att vi besöker mässan. Vi ser det som en trevlig och inspirerade dag då vi får nya tips och idéer till vårt hem och trädgård.

Ulrika Sabel sa...

Såklart jag vill fånga våren i Malmö. Går traditionsenligt med min kära vän Lotta. Såklart vill jag vinna biljetter som guldkant på tillställningen!

Zara sa...

Åh jag skulle så gärna vilja gå på mässan för att få inspiration. Efter 6 år som husägare känner jag inte riktigt att trädgården är vad jag önskar. Jag tänker, planerar och funderar mycket men kommer inte vidare. Jag skulle vilja ta med mig min pappa som är nybliven pensionär. En resurs jag kan ha nytta av tänker jag ;)

Blomsterverkstad sa...

Blir alldeles varm av alla kommentarer om vem ni skulle vilja ta med <3 Så många underbara omtänksamma människor det finns där ute!!!! Önskar jag hade biljetter till alla!

Caroline sa...

Jag skulle vilja ta med min man då vi precis fått vår egna odlingslott här i Malmö. Tanken är att vår dotter på 1 år ska hjälpa och lära hur växter, frön och blommor kommer upp. Vi behöver därför lite inspiration för att denna dröm ska bli verklighet!

Ewa Lindeborg sa...

Min man följer med mig! Vi firar 1 år som gifta 5 mars och tänkte åka till Malmö och mysa.Trädgårdsmässan fick bestämma resmål och firande. Följer dig på Instagram och det vore kul att träffas.

Anonym sa...

Jag ska gå med min mor på torsdagen. Mässan är ett bra tillfälle för oss båda att komma ut och iväg på äventyr! Men också att spana in nyheter och få inspiration till trädgårdsåret. Trädgårdåret kickar liksom igång med mässan!
Kramar från Helena

Berit Söllwander sa...

Jag tar med mig min mamma som har en kolonistuga med stor trädgård. Numera är det jag som sköter det mesta som är tungt. Det är avkoppling för mig att jobba i trädgården men ibland är det svårt att hinna med allt. Vi behöver lite tips på hur vi kan göra det lite mer lättskött. Det är också härligt med inspiration från alla utställare. Man blir glad.

BLOMSTERDESIGN sa...

Jag älskar allt som har med trädgård och blommor att göra! Jag skulle ta med min sambo för att visa honom hur många fina montrar där finns så kanske han också få upp trädgårdsintresset! Sedan skulle jag gärna vilja se dina vackra kreationer live eftersom jag bara sett dem på bloggen i dina böcker och på instagram så därför skulle det bara extra roligt att vinna två biljetter.

Andreas Karlsson sa...

Jag skulle ta med mig min fru om jag vann biljetter. Hon påstår att jag är helt värdelös när det gäller trädgården och odling och att det är helt utkastad tid och pengar att åka på denna mässa. Jag tycker hon har fel.

Ingrid på Vidablick sa...

Jag vill ta med min man för att få honom att tänka trädgård på ett sätt jag gillar.��

Anonym sa...

Jag absolut vill komma med och ta min kompis Berit med mig. Vi reser från Finland och är båda två trädgårdsentusiaster!

Hälsningar/Ritva

Anonym sa...

Att vinna biljetter till en mässa full med inspiration och kreativitet vore helt fantastiskt!
En ny trädgård finns i våra tankar.. En mässa full med knep och tips skulle knuffa oss ytterligare ett steg närmre vår drömträdgård..

Att få bjuda min underbara, trädgårdsintresserade pappa på en trädgårdsmässa vore ren glädje!

Jag håller både tummar och tår för denna trevliga vinst!

/ Josefine S

Ninni sa...

Vill gärna delta i utlottningen, jag vill såklart ta med min man otto för det är med honom som jag delar mitt trädgårdsintresse som utvecklas ihop med äktenskapet..att komplettera varandra i en miljö som är hälsa för kropp och själ// hoppas vi ses där. Jeanette

Birgitta Sundquist sa...

Jag vill ta med min dotter. Hon har ett psykiskt handikapp men har börjat odla som en form av läkande terapi. Jag är så stolt och glad att hon finner ro i trädgården.
Häsningar Birgitta

Anonym sa...

Hej Minna ✨

Jag hade delat denna dag med Adam och lilla Hedda,. Tillsammans hade vi fått en fin familjedag med mycket inspiration och blomsterglädje.
Kram Zandra

Annika Nathhorst sa...

Jag skulle vilja ta med min man Micke för lite ny o härligt inspiration till våren. För att förnya vårt gamla hus med härlig växtlighet och andra kanske ett litet växthus eller så..

Johan H sa...

Om jag vann biljetter skulle jag ta med min blomsterintresserade vän Daniella eftersom hon är kunnig i allt vad blomster och växter innebär och skulle lära mig ett och annat kul och nyttigt!

Hanna´s trädgårdsliv sa...Min kära man såklart . Vi arbetar sida vid sida med allt vi gör o älskar vara med varandra . Vi brinner starkt för trädgård spenderar mesta av vår tid i våra odlingar . just nu letar vi bågväxthus och planteringsanordningar för ampelodling mm en mässa skulle vi verkligen uppskatta nu ! Längtar efter inspiration !

Kram Hanna
Instagram konto : holmensgard_vallda

Ida Westerlin sa...

Detta skulle vara perfekt för mig och min pojkvän! Jag med mitt brinnande intresse för blommor och grönskan och även mitt arbete florist! Så hade det varit roligt att dela en sån möjlighet att gå på en härlig mässa med honom!

Odla i Skola sa...

Hej. Jag fick idag två entrebiljetter skickade från en vän som har en monter på mässan. Jag vet ju inte om jag ens var aktuell som vinnare...men nu kan ni i alla fall stryka mig och skicka biljetter till en "bättre behövande trädgårdsentusiast" 😉 Vi ses på mässan 😀

Blomsterverkstad sa...

Grattis till vinnarna:

1. Cecilia (och pappa)
2. Josefine (och pappa)
3. Birgitta Sundquist (och dotter)
4. Annika Nathhorst (och make)
5. Hanna (och sambo)

Ni kan hämta era biljetter från info inne på mässan. Biljetten gäller en valfri dag.

Tusen tack alla som deltog! Hoppas vi ses på mässan.