Det positiva med dåligt minne

Vilken tur att jag är lite glömsk och senil och nöjd med det mesta :) Det gör att det är som julafton hela året, eller vid säsongsbyten i alla fall. Nu när sommaren håller på att vinka adjö och hösten är på ingående, då är jag som en som aldrig sett dessa fina blommor och vyer... höstens blommor är fantastiskt färgglada och piggar upp. Ah så skönt att det är höst! 

Dessa bilder är från plantskolan i Flädie. Tror minsann att det får bli ett besök dit i veckan. Behöver fylla på med lite mer färg här hemma!

Kram och en härlig måndag till er!

4 kommentarer:

Meta sa...

Vilket trevligt ställe, Tänk så många fina platser det finns att botanisera och njuta av. Önskade jag kunde besöka alla.Jag kan rekommendera Höstträdgårdsmässan i Hembygdsparken i Ängelholm. Helt fantastisk att få botanisera i en natur miljö och inte i stora varma mässhallar.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Mia Coman sa...

Hello,
Yes, autumn is around the corner! I hope this year will be full of chrysanthemums and other flowers native to the season. Like you, I love autumn! I'm sure you'll be decorated with gorgeous flowers.
Yours sincerely, Mia

Blomsterverkstad sa...

Meta! Oh, tack för tipset. Ska skriva ner det i min evenemangs-kalender. Har hört gott om den. Hoppas du hade en härlig dag där. Fin vecka till dig med! Minna :)

Blomsterverkstad sa...

Hello Mia! Than kyou for your sweet comment, always happy to hear from flower friends visiting the blog! Hope you have lots of sunny days over there! Hugs, Minna :)