Inredautdera - Daniella Witte i LommaIdag sliter jag mig från blommorna - och besöker en inredningsaffär. Eller jag besökte affären redan en vecka sen, men inte hunnit rapportera. Målet för min utflykt var Inredautreda - en inredningsbutik i Lomma (Skåne) som drivs av Daniella Witte, superduper begåvad inredare som bloggar här. 
Jag har en grej för saxar och har samlat olika i säkert tio år. Dessa var bara så snygga!


En vill ha -bricka.Det är inne med amplar, och dessa tyckte jag om på riktigt. De andra... macramesakerna... blää. Jag får för mycket 70-talsvibbar och det är inga jippii-vibbar för min del. Så de skippar jag. Har faktiskt en här hemma att öva på men det går sådär.. Vattenkannor däremot. Och speciellt denna. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag får skippa fredagdsgodiset i några månader för att spara ihop till den, men jag kunde inte motstå. Vattenkanna fick helt enkel följa med hem.


Dessa väggvaser gillade jag också jättemycket, hur coola som helst.

Vattenkannan likaså. Fast mest som prydnad. Jag är praktiskt lagd i vattningsavseenden, och kör med en Åsens 2-liters mjölkdunk. Det är så mycket att vattna i det här huset.

Hoppas att ni gillade lika mycket som jag. Om inte så besöker jag en annan butik en annan dag :) 

Stor kram och njut av dagen!

Minna (som ska förbereda för en blomsterkurs i studion, den allra första. Så kul och jag ser verkligen emot kvällen. Vi ska göra en vårlig krans (hur annars :) ) och ett borsarrangemang. Kommer 100% att fota massa och visa sen!)

4 kommentarer:

Meta sa...

Härligt ställe. vattenkannan hade jag också tagit med hem Så fin.
Ha det gott och lycka till i kväll( det är folket som gör kvällen)
Kram Meta

Blomsterverkstad sa...

Jamen eller hur Meta, folket är definitivt det viktigaste. Älskar att se när kursdeltagarna sjunker in i sitt kreativa flow och skapar för fullt! Kul att vi har samma sak, vattenkanna är så läcker! Kram!

Maribel sa...

Här fanns det mycket fint. Förstår att du ville ha kannan, och brickan är fantastiskt fin med härliga färger.
Ha det gott!
Marika

Anonym sa...

Whaoooo.