Bokmingel på Svalörten


Vilken underbar kväll vi hade på Svalörten igår. Och som vanligt så gick hela tillställningen i ett, hann plocka fram kameran först efter nästan alla hade gått. Har inte berättat om de andra tillställningarna, nu tog jag mig i kragen. Vill ju visa fina stället vi var på igår. Ingen bild fick jag på hela personalen dock.... Men tur att en tidning fanns på plats och fotade. Ska visa reportaget när den kommer ut. 


Gick alltså en avslutningsrunda i den fantastiska butiken. Här kommer en bildbomb. Håll till godo. Och besök om du behöver inspiration. Info om Svalörten här.


Hann fånga några gäster i alla fall. Ingrid, Lisa och Anna-Karin, härliga nya blomstervänner!
Tusen tusen tusen tack till alla som kom och Erika och tjejerna på Svalörten så klart. Ni gjorde min kväll! 

Kram,

Minna (som kan rapportera att det är inte stilla och trist här hos mig. Idag fyller äldsta sonen år, min mamma flyger hit och jag tar henne till en blomsterinspirationskväll. Sist hämtar vi dottern som kommer hem efter 6 månaders långresan. På andningspauserna finslipas morgondagens bokföredrag på Nordiska trädgårdar i Stockholm, packas, bloggas, faktureras, jobbas på nya hemsidan. Tåget går 6.30 imon bitti :) )2 kommentarer:

Furulunden sa...

Herlig inspirasjon, så mye fint!!

Blomsterverkstad sa...

Visst var det härliga saker och miljöer på Svalörten! Tack för att du "tittade förbi" här på bloggen! Kram, Minna :)