Bakar på Svalörten i SvalövImorgon är det dags för bokmingel på en underbar blomsteraffär jag hittade av en slump i vintras. Svalöv, inbäddad i de skånska slätten, bjuder på härligt engagemang och sammanhållning och det lär bli trångt och gemytligt imon. Svalörten med ägarinnan Erika i spetsen är mer än bara blomsteraffär. Innergården är fullt med inspiration och vart man än tittar så är det så fint! Ska ta bilder imon och visa (hann inte fota alls på Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik förra veckan, tusen tack alla som kom och Bengt & co som hjälpte till att fixa arrangemanget!!!)  

Imon blir det både tårta, skumpa, erbjudanden, tävling/lotter och jag och Svalörtens tjejer visar hur ni kan dekorera med blommor där hemma. En helkväll alltså!

Jag säljer boken till mingelpris 130kr. Alla som köper den nya boken, får även ett av min första bok *Blomstrande idéer".

Varmt välkomna alla blomstervänner, Svalegatan 10 i Svalöv. Kl 17-20. 

1 kommentar:

AnnA sa...

Hej Minna!(viskar: jag har också bakat..) Nu skall jag ut och fortsätta att använda mina trädgårderingsmuskler...Håller på att rensar binder och klipper här och där...Så ha en trevlig kväll i Svalöv. jag skall dela ditt evwenemang.
Kramen!
AnnA