Vårmarknad
Vilken härlig helgutflykt! Var på Väla trädgårdar och sög i mig vårluft, och ni kan bara gissa hur sugen man blir att köpa alla växter och fina krukor och spalter och.... rubbet! Trädgårdsliv är bara så kul!
Hyacinter på väg upp!


Vill ha!


Vill ha!


Anemoner!


Snyggaste luffarslöjd! Och de är nästan grannar till mig visade det sig :) Mer info här.


Gissa om jag vill ha... :) Så klart! Fast ska faktiskt lära mig att snickra själv. Vi har redan övat på en äppelstege och den blev superfin. Kan tyvärr inte visa bilder än, men så snart jobbet är publicerat så ska ni få se hur det gick. Och få instruktioner hur man gör :)


Som sagt. Vill ha!


Tjatet om irisar fortsätter, de är så fantastiska. Glad att hitta en ny sort. 


Ja, det var min lördagsutflykt. Vad gjorde ni?6 kommentarer:

Meta sa...

Ja det är väl det som är det värsta när man är på så där fina ställen. Det finns hur mycket vill ha som helst, borde ha "pojkens guldbyxor" på sig. Irisen är så fin har du nåt namn på den är nämligen ute efter den färgen, om den är rödlila??
Ha nu en fin måndag
kram Meta

Lisa sa...

Vill verkligen satsa på kryddor i år!

Blomsterverkstad sa...

Meta, tyvärr kan jag inte hjälpa dig med namn. De hadeblandat i krukorna hos leverantören ,o ch allt hette bara iris. Kram och ha en mysig måndagskväll!

Blomsterverkstad sa...

Lisa, kryddor är alltid värda att satsa på. De blommar jättefint om man inte hinner använda allt :) Och doftar gott! Kram, Minna :)

Ringvägen13 sa...

Det låter som ett ställe man borde besöka, Väla trädgård., vart ligger de?

Thyde Living sa...

Skønne skønne billeder
god påske