Save the dates!


Vet inte varför, men jag tycker det är lite sådär att skryta om sina böcker och artiklar och vad man gör. Jantelagen och allt det där, jag vet. Och försöker bli bättre på att "informera" om mina synliga projekt. För hur ska ni veta om inte jag berättar :)

Nya boken är alltså färdigtryckt och på väg till bokaffärer och bibliotek runt landet. Och det vill jag minsann fira!! Tillsammans med er!

Ska ha en liten minireleasefestturné - skriv upp i kalendern om du befinner dig i närheten och vill komma och säga hej, kramas och bläddra i boken. Dessa datum och platsen är bokade hittills:

Löberöd, Studio 22 (min ateljé) 1.4
Lund, Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik 14.4
Svalöv, Svalörten 20.4
Stockholm, Söder, Fat Cat 28.4

Sen kommer jag vara på Nordiska trädgårdar i Stockholm också, ska hålla föredrag och berätta om min bok både på fredagen den 22, kl 16 och lördagen den 23.4, kl 11.30.

Hoppas verkligen jag får en chans att träffa många av er! Eller så syns vi nån annanstans, som på en vårmarknad där jag träffade Ingrid, eller i maj på Malmö Garden show där min Niklas och jag bygger en inspirationsbalkong. Eller vi kanske syns på Stora trädgårdsfesten i Sofiero i augusti där jag pyntar  det vackraste växthuset som finns. Oj, det fanns visst mycket att informera om :)

Kram vänner!!!