Save the dates!


Vet inte varför, men jag tycker det är lite sådär att skryta om sina böcker och artiklar och vad man gör. Jantelagen och allt det där, jag vet. Och försöker bli bättre på att "informera" om mina synliga projekt. För hur ska ni veta om inte jag berättar :)

Nya boken är alltså färdigtryckt och på väg till bokaffärer och bibliotek runt landet. Och det vill jag minsann fira!! Tillsammans med er!

Ska ha en liten minireleasefestturné - skriv upp i kalendern om du befinner dig i närheten och vill komma och säga hej, kramas och bläddra i boken. Dessa datum och platsen är bokade hittills:

Löberöd, Studio 22 (min ateljé) 1.4
Lund, Lilla Fiskaregatans trädgårdsbutik 14.4
Svalöv, Svalörten 20.4
Stockholm, Söder, Fat Cat 28.4

Sen kommer jag vara på Nordiska trädgårdar i Stockholm också, ska hålla föredrag och berätta om min bok både på fredagen den 22, kl 16 och lördagen den 23.4, kl 11.30.

Hoppas verkligen jag får en chans att träffa många av er! Eller så syns vi nån annanstans, som på en vårmarknad där jag träffade Ingrid, eller i maj på Malmö Garden show där min Niklas och jag bygger en inspirationsbalkong. Eller vi kanske syns på Stora trädgårdsfesten i Sofiero i augusti där jag pyntar  det vackraste växthuset som finns. Oj, det fanns visst mycket att informera om :)

Kram vänner!!!

11 kommentarer:

T som I Trädgård sa...

Så mycket på gång! Vi kommer att bli kollegor på Malmö Garden Show!! Jag ska bygga en utställning trädgård, ska bli superspännande! Vi ses den 1/4 :) Glad Påsk och grattis till din fina bok

Maribel sa...

Hej ! Klart du skall berätta om din bok, spännande. Kan man köpa den på Nordiska Trädgårdsmässan? Skall försöka komma och lyssna.
Ha en riktigt Glad Påsk!
Marika

Thyde Living sa...

Super skønne billeder - glæder mig til at følge dig
god påske

Blomsterverkstad sa...

Ja Therese, det händer en del när man radar upp det så :) Ska bli så kul att se allt på MSG, ivrig planeringsarbete pågår, säkert också hos dig. Varmt välkommen, planera för en rolig fest :) Kram!

Blomsterverkstad sa...

Maribel, tack för stödet :) Ja, jag har med en hög som jag säljer. Finns säkert även hos bokhandlaren som finns där. Kram och glad påsk, ses på Nordiska!

Blomsterverkstad sa...

Hej Thyde Living! Varmt välkommen till mig och tack för dina snälla ord :) Vi ses snart igen hoppas jag! Knus och glad påske!

17-17 sa...

Hello,
I visit your fantastic blog for a long time.
When I have "gray" day, your pictures please me. Thank you for your all cute posts:-)
Happy Easter!
Magda

AngelicasVärld sa...

Klart du ska berätta om din bok!!

Hoppas du får en härlig långfredag och påsk!

an angel at my table sa...

Spännande med en ny bok!!! Den hamnar på önskelistan direkt!! Du är så duktig naturligtvis ska du berätta om dom hur tänkte du där!!! Keep up the good work.

Malin sa...

Spännande! Den ser jätteinspirerande ut,tänkte klicka hem den nu från nätbokhandeln
men den har ännu status´ej utkommen`där.
Men den som väntar på nåt gott...:)

Jennie/Deleelsia sa...

Äntligen gick den att beställa hos Bokus och idag, lagom till helgen, dök den upp i brevlådan.
Bara hunnit bläddra snabbt igenom men så fin och inspirerande. Ska bli kul att läsa om alla tips.
Vackra fotografier!