Julens kurser - läs om nya kurstemanJulens kurser - inte bara kransar! Läs och välj din favorit!

Duka julbord - Vi gör ett juligt blomsterarrangemang för middagsbordet och ett mindre kuvertarrangemang, tips på olika dukningar och bordsdekorationer visas i växthuset.
Tag med eget fat/skål för arrangemanget. I kursavgiften ingår all material samt julig fika med surdegsbröd med ostar och marmelad, och en bit kaka med julens smaker. Glöggen och pepparkakorna står framme hela tiden.

Finaste julkorgen - Vi dekorerar din medhavda korg julfin, fyller den med fina blomsterdekorerade (medhavda) burkar och flaskor samt får tips på olika personliga paketinslagningar.
Tag med korg, en flaska och en burk. I kursavgiften ingår all övrig material samt julig fika med surdegsbröd med ostar och marmelad, och en bit kaka med julens smaker. Glöggen och pepparkakorna står framme hela tiden.

Gör julkrans och en julstock - Vi binder en krans och dekorerar den julfin med spännande material från när och fjärran. Vi klär och dekorerar även en stock julfin. Stocken kan du hänga upp eller ha som en del i julstilleben.
Tag gärna med en egen stock, ju mossigare desto bättre :) I kursavgiften ingår all material samt julig fika med surdegsbröd med ostar och marmelad, samt en kaka med julens smaker. Glöggen och pepparkakorna står framme hela tiden.

Läs mer om tider och priser på hemsidan.

Maila in din förfrågan/anmälan: 

minna@blomsterverkstad.com

Inga kommentarer: