5 sätt att dekorera med pumpor


1. Sätt pumporna i en vacker korg tillsammans med höstens andra skönheter: ljung, murgröna, dekorationskål, hebe och en grönkål. Grönkålen köper du i mataffären eller på torget, resten hos din blomsterhandlare.


2. Lägg pumporna på ett fat. Faten lägger du på ett bord tillsammans med en lykta, och vackra höstblommor som tål det kallare vädret.


3. Piffa upp en vas med hortensia med ett par pumpor som går i samma färgskala men ger ändå en spännande dimension i helheten.


4. I ett arrangemang i en skål. Ta in pumporna in och bygg ett fylligt arrangemang i en skål. Här med plättor i luften och calanchoe. 


5. Fram med verktygslådan. Fyll med höstlöv och pumpor. Ett härligt höstinslag vid din entré.

6 kommentarer:

Meta sa...

Så många fina tips du delar med dig Jag njuter av alla dina bilder. och förslag. Här på kolonin pyntar jag inte så mycket vi är inte här så ycket lite mer i år eftersom vi bygger. Hemma på balkongen blir det nog nåt.
Ha det gott och njut hösten
Kram Meta

Birgitte Sværke Pedersen sa...

5 skønne ideer. Er særlig glad for værktøjskassen og krukken med hortensiaer. Jeg må i gang :-)
/Birgitte

Inger sa...

Så fina inspirerande bilder!

Blomsterverkstad sa...

Söta Meta, så roligt att höra från dig igen :) Lyllos dig med koloni, älskar kolonier. Tack för dina snälla ord! Ha en underbar helg! Kram, Minna :)

Blomsterverkstad sa...

Hej Birgitte! Härligt att du hittade dina favoriter bland pumpaidéerna. Jag gillar nog bäst verktygslådan jag med :) Ha en skön helg! Minna :)

Blomsterverkstad sa...

Tack Inger, blir glad av dina ord! Underbar helg till dig! Minna :)