Måndagslycka på en tisdag!
Satte ihop den här vårkorgen igår, och hur skönt är det inte att bli hälsad av den när man kommer till jobbet (idag i växthuset). Planteringen består av vårcyklamen (som ska ingå i min woodland), vit scilla, pärlhyacinter, liljekonvalj och lite dekorationsgräs. 

Hoppas påsken varit skön! Hos oss har det varit sol, hagel, grått, kallt, snö, jättevarmt, blåsigt, regn, molnfritt, frost, vindstilla. Ja, allt :) Varit ute den mesta av tiden, oavsett väser. Trädgården håller på att vakna till liv, mycket som ska tas hand om. Har även sått tomatfrön inne, rödbetor o sallat ute. Hittade också några smålökar som jag missat att plantera. Nu sitter de fint i krukorna, hoppas de har ork att växa till sig och kanske även blomma. 

4 kommentarer:

Victoria sa...

Härligt :) Har också sått lite fröer inne... men kan man redan så rödbetor och sallad ute?! Är ju i för sig milt väder här i Skåne :) Ditt arbete låter så spännande och roligt! Kan du inte berätta mer om exakt vad ditt arbete innebär, din utbildning mm? Hade vart jätteintressant :) //Victoria

Lotta sa...

Verkar som om vi haft samma väder, men just nu har vi ett strålande solsken och jag är just klar med kontorsjobbet så nu väntar en eftermiddag med trädgårdsjobb :-) Gillar ditt blomsterarrangemang!
Glad vår! /Lotta

Meta sa...

Det härliga vädret ska visst hålla isig 10 dagar låter hur bra som helst. Jag njuter på min koloni som också börjar vakna till liv. Har satt ut lite vårblommor hoppas de inte fryser på nätterna.
Önskar dig en bra vecka
Kram Meta

Helena sa...

Underbar blomsterdekoration. Ja, här har det varit ett liknande väder under påsken! Ha det gott!/Helena