Sweet home - and garden


Hej mina kära vänner! Lite glest med inlägg här har ni säkert märkt. Jag har varit i Sydney hos min syster ett par veckor. De säger att man inte ska skylta med att man är bortrest och huset står tomt - så jag lydde snällt :) 

Men nu är jag hemma igen, kom i torsdags. Hade hört rapporter om underbart vårväder här hemma, men jag steg rakt in i samma gråa dimma och blåsig kyla som jag lämnade ett par veckor tidigare. Kan inte säga att det var fantastiskt att komma hem, för det var det inte. Att lämna sol, sommar och 27 grader, syster med familj och många nya vänner var inte alls kul. 

Att komma hem till mina älsklingar var dock härligt, två veckor utan mina barn är länge och längtan hannatt växa stort. Så nu efter ett par dagars återhämtning är allt som det ska. Och vetskapen att jag ska till Sydney snart igen är hur inspirerande som helst. Gjorde några jobb när jag var där och tanken är att det ska bli fler spännande projekt där down under. Mer om dem sen när det blir aktuellt, kan tyvärr inte berätta om planerna än. Jag vaknar klockan 5 varje morgon, och idag gick jag en runda i trädgården och plockade en liten bukett till köksbordet. Snöklockorna är på sista versen, jag är så glad att jag hann hem medans de fortfarande blommar. Storfavoriter är de ju! 

Alltså - härligt att vara hemma! Nu ska det firas vår! Och påsk! Och allt annat härligt :) 3 kommentarer:

Meta sa...

Ha det så gott och välkommen hem hoppas vi hörs snart igen
Kram Meta

Vivishagerom sa...

Utrolig søte blomster.

Vivi

Inger sa...

Välkommen hem, låter underbart med en resa till värmen. Att hälsa på de sina är ju något alldeles extra.
Snöklockor, det har jag aldrig hört talas om. Liknar snödroppar.
Alltid lär man sig något nytt.
Däremot är jag på jakt efter en sådan liten vas.
Jag var runt i min stad igår och frågade efter en liten vas som passar till ett par snödroppar, men icke...
Kram!