Ibland suger det.

Mina inlägg är lite missvisande. För oftast när det suger på jobbfronten (eller vilken front som helst) så säger jag inte ett knyst. Men när jag är glad och allt flyter, då jäklar får ni reda på det. Varför är det så? Jag är väl typen som måste stångas i min bubbla och när saker och ting är bra, då vänder jag blicken utåt igen.

Detta inlägg är till er som är likadana! Ska vi fortsätta som vi gör eller borde vi börja dela de trista dagarna också? Och visa alla de dåliga bilderna som hamnar i ö- mappen?

Idag är jag faktiskt nöjd. Har äntligen hittat min krage och ryckt tag i den och märker att jag kan visst.... den gamla "jag älskar mitt jobb" - glädjen is back.

Njuter för fullt! Men vet att det kommer gråare dagar också och vill definitivt inte låtsas att jag är alltid så glad så!

Njuter så länge det varar! Gör det ni med!
Kram, Minna :)8 kommentarer:

wäschewerkstatt sa...

I like the words in your header!
Finding beauty in everyday life !
Greetings from Germany
Andrea

Lone sa...

Skøn blog du har - dejligt jeg har fundet frem til dig.
God weekend.

krepsemor sa...

Du har rett! Kjenner meg veldig godt igjen slik som du beskriver det! Jeg har nok en terskel for å legge det ut i offentligheten når jeg har en dårlig dag! Jeg blir stille, og sier stort sett ingenting, og trives da best alene. Sånn er det bare. Det hadde vært godt med noen virtuelle trøstende klemmer iblant! Vi får se, kanskje en dag :)

Anna-Maria sa...

Jag brukar också fundera på hur mycket och vad man ska dela med sig av...man vill ju inte vara gnällig eller tråkig förstås!

Chris sa...

Vi måste lära oss att dom grå dagarna är viktiga dom ingår i livet också/KRAM C

Anonym sa...

Känner så väl igen mig. Dåliga, jobbiga och trista dagar vill jag vara ensam och begrunda. Skönt att det finns fler//Nena

http://pastseasons.blogspot.com sa...

Ja det är väl en folksjukdom det där. Att visa upp sin perfekta fasad. Jag tror också att en del har behov av att bara läsa såna inlägg i bloggar. Det gör dem lite gladare, det smittar av sig när någon har det så jätte perfekt. Då kan man låtsas att man har det likadant för en stund, glömma sina egna bekymmer.

Mig gör det inget att bloggar är fyllda av hur bra allt är hos bloggaren. Däremot så borde vuxet folk förstå att man väljer vad man vill visa upp. Det finns inget liv som är rosenrött hela tiden. Det lär man sig inget av

Erfarenhet får man av smällarna, när det går fel.

Jag kan också tycka att man ska vara lite försiktig med vad man delar med sig av för elände, man har trots allt ingen aning om vem som är inne och läser...

Oj! Det blev ingen kommentar, det blev en roman ; )

Från en läsare som ofta tittar in men inte ger sig till känna.

Interior Glass Doors sa...

Roses are red my love
Violets are blue
Sugar is sweet my love
And this blog reminds me of the forthcoming Valentines day through your beautiful flowers.