Om beröm på jobbet.


Jag får massor med beröm. För mina bilder, mina artiklar, mina böcker. Ja, för det jag gör på jobbet. Får du beröm på ditt jobb? 

Anledningen till det här inlägget är att jag ibland blir jag helt matt på all beröm. Har svårt att ta in det. Inte för att jag inte bryr mig, blir lika glad varje gång jag får ett mail från någon som blivit berörd av mina bilder.

Men jag grubblar ändå. Dels för att jag egentligen skulle vilja jobba som sjuksköterska, helst på krisdrabbade områden. Har svårt att se att vackra bilder skulle göra stor skillnad för mänskligheten. 

Dels för att jag tror att så många av dem som gör skillnad inte får någon beröm alls. Ingen ser dem. Som städerskan som städar kontor och restaurang på nätter och kvällar. Ellen de som tar hand om våra barn på dagis och skolor. Eller vem som helst som jobbar och gör sitt bästa. (o så har vi alla som inte jobbar, men det tar vi en annan dag, jag får begränsa det här jobbet till att handla om beröm på jobbet)

Jag har ett synligt och roligt jobb - men att skriva bok eller blogga är faktisk bara ett jobb, jag är inte värd mer beröm än nån annan som sköter sitt arbete. Eller nej, nu får vi nog vända på det. Alla andra är värda lika mycket beröm för sina jobbinsatser. 

Så dagens färgglada hortensior är till oss alla - fasiken vad ni gör ett bra jobb där ute!!! 

Kram och trevlig helg!
Minna :)