Odla tomater * Grow tomatoes
Har du nånsing odlat egna tomater då vet du precis hur egenodlat smakar. För det är inte bara den härliga solmogna tomatsmaken som fyllen munnen utan också smaken av lycka, stolthet och kärlek! Oslagbart om ni frågar mig.

Egenodlad kram,
Minna (som stylar för fullt för en hallon-fotoshoot, modellerna anländer snart (=alla grannarna med barn))

7 kommentarer:

Skatan sa...

Hej Minna!

Jag är SÅ glad att det bara bubblar i mig! Ebba har tackat ja till att skriva förordet till boken... Yeii... hon kommer att skänka lite stjärnglans över dammet!!

:)

Allt väl med dig kreativa donn?

Annakarin

Hjärtan i livet sa...

Hej! Jag har följt din blogg länge nu och jag blir mycket inspirerad av den.
Ett litet tips; den gråa texten i bloggen är inte läsvänlig, vet inte om det bara gäller mig men tycker att du ska ändra den så den blir mörkare tror det blir mer lättläst då.
Kram och ha en bra dag!
Eva

Berit sa...

Ja er det ikke underlig. Det man lager eller odler selv smaker alltid best og man liker det best. Enig med deg. de ser gode ut tomatene. Ha en flott kveld.

Trädgården på Höjden... sa...

Egenodlade solmogna tomater är nästan bättre än lördagsgodis ;-)

Hälsar Åsa

Norrfrids Eija sa...

Kunde inte ha sagt det bättre själv! För första gången har jag egenodlade tomater ända från frö, och är förstås stolt som en tupp! Nästa steg är att samla in frön från dem, så man inte ens behöver köpa frön längre. Då är cirkeln sluten!
Eija

flowers on my table sa...

Your blog is so lovely, I have just found you, via. Miss Pickering. I am now a follower. The tomatoes look delicious. Home-grown are the best! Love Linda x

Coach Factory Outlet sa...

För första gången har jag egenodlade tomater