Istället för att shoppa present * Instead of shopping for a gift


Instead of shopping a gift, make your own.

Jag tycker det är svårt med presenter när man går bort. Att shoppa loss i butikerna är inte riktigt min grej, är aldrig säker på om det blir rätt. En som funkar till dem som gillar blommor (för det gör konstigt nog inte alla) - är en blomsterkopp. 


Place wet oasis in a coffee/tea cup


Den fixar du lät med en gammal charmig kopp, en bit oasis (eller några bitar, jag skar fel och fick stoppa i massa småbitar till sidorna som stöd), och blommor från trädgården.


Stick in elderberries first.

Blötlägg oasisen ordentligt, och stick i sedan vad du har samlat i din blomsterkorg. Jag började med ett lager fläderbär, de är så fina och ger en bra stomme att jobba på. 


Use flowers from your garden

 Jag har en hel del kvar i trädgården, och det mesta blommar faktiskt på nytt. Sommaren är back! Var inte rädd att använda sommarblommor som petunia och pelargoner, de stackarna ska ändå dö snart, låt dem blomma ut för sista gången!

Slå gärna in i cellofan om du ger bort din skapelse. Behåller du den själv kom ihåg att vattna, och ställ gärna svalt på natten. Blommorna är trots allt vana att bo ute.

Återstår att tacka för alla de underbara kommentarer ni lämnar och önska allihopa en trevlig helg!

Tack och trevlig helg :)
Minna

I'm terrible in finding gifts to take with us when going to a dinner party. This one works quite well for people who love flowers (yes, there are some that don't!!!  :D) 

You need an old cup, oasis and flowers from your garden. See the pics how I did. Wrap some cellophane around your piece of art and make someone happy!  If you're keeping the creation yourself, remember to water and place cool at nights.

And the only thing that remains is to thank you for all of your lovely cheering comments and wish you nice weekend!

Thank you and have a nice weekend :)
Minna