City living


Det har ju hänt en del under sommaren som jag skrev tidigare. En av de stora sakerna är lägenheten i stan. Så coolt, så ovanligt, så enkelt och så många projekt! Inte helt vanligt att en familj har två boenden, men vi valde att göra det.

Vi är en sk modern familj med mina, dina och våra barn (fast dina hundar i det här fallet :)) Och i vår familj jobbar mamma och pappa hemifrån, tillsammans 24x7 alltså.  Att bo på landet med tonåringar som har hela sitt liv i stan gjorde inte saken enklare heller.

För att göra livet lite luftigare och enklare valde vi alltså att komplettera med en lägenhet i stan. Där har tonåringarna sin bas och jag mitt kontor. Så jäkla underbart alltså! Alla är hypernöjda! Det kommer säkert mindre roliga stunder, men hej - jag har inte saknat min man på åratal. Äntligen har jag fått uppleva den fantastiska känslan igen!  Elmer minstingen älskar stan med asfalterade vägar och alla lekplatserna. Inte snacka om tonåringarna som slipper be om skjuts och kan nu spontanträffa sina kompisar.

Kommer att berätta mer, be om råd, dela min tvivel - ja, allt sånt som man gör med sina vänner, för det är vad ni är!

Hade varit roligt att höra om andra lösningar som ni med era familjer har kommit fram till, det finns ju inga standardmallar för hur livet ska levas.

Kram!
Minna :)

eng translation will appear shortly. Images above are from our apartment in the city. Hugs, Minna :)