Mera pil * More willow

Pilkorg och fågelmatare á la Minna


Så var det underbaraste av påskledigheter över. Skönt, vackert, slappt och full rulle - så kan jag nog samfatta det hela. Mycket familj och barn, alltid bäst. Har försökt att låta bli att tänka på jobb, det är nog det allre jobbigaste med eget företag. Att jag inte kan släppa det helt, utan ser alltid saker som borde stylas och förevigas. Men men, jag jobbar på det :)


Ännu fler personliga pilekreationer härifrån. En gullig, men ack så sned och vinglig korg samt en helt bedårande och deformerad fågelmatare (puckelryggen syns inte på bild..) Måste verkligen uppmuntra alla intresserad - gå en kurs! Pilkurshållare är välkomna att höra av sig, gratis reklamplats utlovas!

Solsken!
Minna :)

I've made these, aren't they...very original :)  Love working with willow!
Sunshine,
Minna :)

13 kommentarer:

5th and state sa...

lovely as are all of your designs are
best
debra

liljer og konvaller sa...

Rigtig fine pilekreationer! Får absolut lyst til lære det selv. Har du nogen gode tips til hvor man køber pil? Er det på planteskoler eller i blomsterbutikker? Eller andre steder?
Tak for en herlig blog!

Klem Ina

Floristakademin sa...

Jätteläckert! Vad duktig du är! Tror jag måste lägga upp pilflätning i kursutbudet... Vet du någon bra kurshållare i Stockholmsområdet?
Kram/Nettan

Home and Lifestyle sa...

Great that you made it by yourself!

Kind regards, Ingrid

Linda sa...

Flott, og sikkert kjempegøy å kunne:)Skulle gjerne lært meg det en gang:)

Anonym sa...

Åh! Skriver såå sällan på din blogg nu men skrev mycket i början av mitt bloggande då vi faktiskt inte var så många bloggare med inne och ute tema som det är nu.

Fantastiska bilder som alltid hos dig och massor av inspiration får jag alltid.

Älskar din bok och repotage med matnyttiga tips som dyker upp då och då i tidningar. Vill gärna att du gör en bok till

Styrkekramar
Lena

Ullis sa...

Oj, har du gjort dem själv! Jätte snygga och charmiga!
Ha en skön dag!
Ullis

Puumuli sa...

Oj, så trevligt med egenhändigt gjorda pilföremål! Jag har aldrig gått på pilkurs men det skulle vara intressant. Vi har ju en stor pilgård (Marjamäen pajutila) här i närheten av Tammerfors där det ordnas olika slags kurser.

Ha en fin dag!

Kram
Sari från Puumuli

Fru Tjusan... sa...

Härliga kreationer! Charmen med dem är ju att de är lite vingliga! ;-)

Ha det gott!
Erica

Nordingården sa...

Du driftiga varelse!! ( kallar dig så för det känns som om du kommer fr en annan planet=) Gud så fint, allt du gör, vilka fina fågelmatbord och dina foton och styling, i toppklass som vanligt...

Kattinka K sa...

Korgen ser perfekt ut du verkar kunna det här ut i fingerspetsarna.

Var på en "fläta levande pilträds workshop" nyligen och vad inspirande och roligt. Om man inte har provat förrut så kan jag också rekommendera detta.

Johanna Stålros sa...

Åhh vad fint...

Helena Björk sa...

Gick min första kurs i pilflätning i helgen och blev helt biten! Det var bara så roligt! Har just övertalat grannarna om att vi nu måste ha en pilhäck! Och det gick hem!