Eva Lindhs assistent för en dag heter....

I blomsterlådan ranunkel, citrontimjan, klöver, vit pärlhyacint och penséer.


 "Eva Lindh söker assistent" -tävling är avgjord. Tjejen (inga killar som anmälde sitt intresse) som får följa med Eva på en fotografering för Lantliv/midsommar är en 37-årig trebarns mamma Camilla från Hagaberg. Så här skrev hon till oss:

"Hej mitt namn är Camilla, bor i Hagaberg, men ska snart flytta till Strängnäs. Jag har tre barn som jag älskar över allt annat. Har ett stort intresse för mitt hem, älskar färg och form, och att forma och ändra. Jag har inte tagit tag i mina egna intressen eftersom det inte har funnits tid eller själv inte tagit mig egen tid. Jobbar just nu som vårdare, men saknar mitt jobb då jag jobbade med blommor och fick jobba kreativt. Att få prova på det här skulle vara en dröm för mig eftersom det är det jag brinner för och älskar. Kram Camilla"


Eva och jag valde henne för att stötta och peppa Camilla, nu när hon äntligen börjar få tid till att lyssna på sina egna behov. Vi fick in massor av brev - och hade egentligen velat ge chansen till allihop, för det är ni verkligen värda varendaste en (jag vill också, Minnas anmärkning). Istället vill vi peppa er allihop med tre goda råd:


  • gör det du älskar
  • jämför dig inte med andra
  • ta chansen, våga fråga
Stort grattis till dig Camilla - och stort tack till alla ni som har en dröm och hörde av er. Håll fast i era drömmar och låt livet leda er! 

Mod, ödmjukhet, tålamod och kärlek önskar vi er alla talangfulla kvinnor där ute! 
Minna & Eva
***************************************

Jag Minna vill också tacka underbara Eva för att hon ställer upp och generöst delar med sig av sin tid och kunskap. Vågen!