Skumpa och spaljeDags för en Blomsterverkstad supports small businesses -berättelse från Landskrona...man behöver inte alltid vara ensam till att starta eget, ibland kan det vara skönt att vara två. Läs hur bästisarna Helena och Liselotte gjorde.


Hej!

Det var en gång två mycket goda vänner som tillsammans drömde om att någon gång i framtiden kunna förena allt det goda i livet med ett gemensamt arbete. Åren gick och vardagslivets måsten och göromål trängdes ständigt med behoven av utrymme för trädgård och blommor, loppisrundor och inredningsinspiration, husrenovering och utflykter, god matlagning och samlingar kring det vackert dukade bordet. Vännerna träffades ofta och så småningom hände det saker i livet som till slut, äntligen, gav dem båda modet att ta tag i något nytt… något tillsammans…

Skumpa & Spaljé…
Vännerna, det är vi, Helena Lindberg och Liselotte Waldemarsson. Vi bor båda i och omkring vackra Landskrona och det är snart fyra månader sedan vi öppnade vår inredningsbutik på Storgatan 42, precis vid torget, i Landskrona. Vi blandar nyainredningsdetaljer med det gamla och har färska blommor och blad som komplement. Liselotte är florist och jobbar heltid i butiken, Helena kombinerar butiksarbetet med en halvtid som barnskötare på en privat förskola i Lund. 

Vi vill erbjuda en miljö som ger inspirationoch vi känner oss enormt glada och stolta över att vi varje dag får nya kunder på besök och att andra kommer igen… och igen. Vår förhoppning är att vår ambition och omtanke både syns och känns.

Skumpa & Spaljé
En butik i ständig förändring efter säsong och årstider. Det dukade bordet i butiken förändras också efter årstidernas växlingar med snittblommor, porslin och andra detaljer som hör till.
En butik där vi erbjuder temakvällar för inspiration och ny kunskap. Där vi kan mötas och också planera framtida tema efter önskemål.
En butik som vill utvecklas genom nya uppdrag och nya situationer, både i företagsmiljöer men också till privata kunder.
På vår hemsida och blogg kan ni läsa mer …

*************************************************************************
Och Minna som älskar den fina stilen på butiken vill göra extra reklam för flickornas kranskurs den 19 april till alla era pysselsugna skåningar:

Vårinspiration! Med våren och påsken som tema får du möjlighet att själv göra en vacker krans till din dörr. Vi gör också ett rede av naturens material, som blir ett stöd till din vårbukett.
Tid 18.30–21.00. Kursen kostar 400 kr inklusive material till planerade arbeten och fika. Begränsat antal platser (10 st.). Anmälan senast 12/4.  Läs mer här.3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Vad härligt! Det är inspirerande med företagsamhet tycker jag. Snällt av dig att göra reklam.
Kram /Therese

Poppins sa...

Jag har varit i er jättefina affär. Hoppas ni får rejält med reklam och många besökare, det är ni värda.

Min Verden sa...

Hvis jeg bare var i nærheten...