Smyckelycka

Mysig måndag till er mina sköna! Jag har varit helt nöjd med vädret, men plötsligt idag känner jag ett enormt behov av sol och fågelkvitter. Får väl surfa till Lotten och fixa dagliga fågelsångs- och feel good -dosen. Lotten och bloggen är bara så härliga :)


Dear friends! I've been totally ok with he cold and grey weather, but today I suddenly felt that I need sun and birdsong. Guess I gotta visit Lotten for some feelgood moments. Both Lotten and her blog are inspiring and wonderful! 


Below a presentation of a company Prahlin making jewellery.

*************

Sedan ska jag fortsätta att glädjas åt alla driftiga kvinnor världen över - idag får vi äran att bekanta oss med smyckemakarna Erika och Anna Lena från företaget Prahlin. Var så goda - scenen är er:




by Prahlin.


Vi heter Erika och Anna Lena och driver tillsammans ett smyckeföretag som heter Prahlin.
Vår tanke är att tillverka smycken av i första hand återvunna material såsom gamla bestick, spetsar, kristallprismor, beslag, läderbälten mm. Vi använder också gamla foton, frimärken och ett handskrivet recept på Råsvartvinbärssaft som vi finner outsägligt vackert. Dessa gamla delar blandas med nya och blir till något alldeles speciellt.
Vi började fundera kring denna idé på våren 2009 och i april 2010 registrerade vi vårt företag. Vi har båda i princip heltidsjobb på andra företag så Prahlin har varit tänkt som en sidosysselsättning.
Att göra detta tillsammans har gett oss så fantastiskt mycket, mer än vad vi kan uttrycka i ord. Prahlin är vårt lyckoelixir...vår gemensamma förälskelse...det vi hämtar kraft och energi ur. Vi känner oss som två lyckliga kvinnor som får som göra det vi verkligen älskar, och som får dela det med varandra.
Välkommen till vår hemsida www.prahlin.se

Handgjorda smycken med patina