Last change...


Nu är det sista chansen att delta - i morgon drar vi vinnarna:

Last change to enter the give aways - tomorrow Dec 29th we'll draw the winners of:


Vi lottar ut två Kringla- hängen i silver från Anna Örnberg
We draw two winners who'll receive Anna Örnberg's silver necklace (excl chain)
Canvastavla med din egen motiv (eller valfri bild från min blogg), 40 x 40 cm

A Canvas-picture from Canvastavlan.se of your own motive (or one image you like on my blog),
40 cm x 40cm.
En helårsprenumeration av tidningen Allt i hemmet.

You can also win a subscription of Allt i Hemmet for a whole year.Eller du kan vinna Fifi O'Neill's book "Romantic Prairie Style" som kommer ut i April. En otrolig inspirationskälla för alla inredningstokar.

And last but definitely not least you can be the happy owner of Fifi O'Neill's book "Romantic Prairie Style". A fantastic source of inspirations for you who love interior design.


Läs tidningen här. Frågorna finns på Dec 23,24. Svaren lämnar du här på bloggen.Lycka till!

Read the magazine here. You'll find the questions at Dec 23,24. Leave your answers here on the blog. Good luck!

Minna & Marie

6 kommentarer:

Älskade pion sa...

Åhhh,vilka vinster.;) Jag skulle vilja vinna en årsprenumeration på min"favvo" tidning Allt i Hemmet. Den har bara ALLT.Det jag kan sakna,kan vara lite mer blomsterarrangemang,tips på det,som den "blomnörd" jag är.;)Annars,PERFEKT.;)Hoppas! Ulrika

C. Tvillingmamma sa...

Hoppas på canvas eller tidningar...dock har jag inget bra svar,äger inga inredningsböcker...och allt i hemmet har jag inte läst,så jag behöver VERKLIGEN vinna helt enkelt då :D

Randi sa...

Vilka underbara och generösa vinster du bjuder på! Jag skulle vilja vinna Fifi´s nya bok. Jag har följt hennes blogg från det att jag började blogga och beundrar hennes enorma kreativitet. Hon är verkligen en inspriationskälla för alla som gillar romantik. Som svar på din fråga: Min favvobok när det gäller inredning är "Country Houses of France" av Barbara & René Stoeltie. Det är en bok, som alltid ligger framme!!!
Vill tacka dig för alla dina underbara inlägg, som du delat med dig under året som gått och jag önskar dig ett NYTT & FRAMGÅNGSRIKT 2011.
Stor kram Randi

Lotta sa...

Älskar allt som har med inredning att öra, slukar böcker och tidningar så mycket jag hinner. Jag skulle dock ha tid för tidningsprenumeration eftersom den tidningen ännu är litet obekant (konstigt nog) för mej..
Tack för en kul blogg och den fina kalendern.
-Lotta-

Scilla sa...

God fortsättning!

En canvastavla skulle vara jättekul att vinna! 2-5 arbetsdagar tar det normalt att få hem.....

Fifis fina bok verkar helt underbar!!! Har faktiskt aldrig kostat på mig att köpa en inredningsbok eftersom tidningarna är billigare...

God fortsättning!
Stina

Susihus sa...

1000 tack för en helt otroligt inspirerande adventskalender! Så ljuvlig! Så här på sluttampen ska jag göra ett försök att vinna en helårsprenumeration på Allt i hemmet, den har allt fast jag kan sakna lite trädgård och blommor!
Må gott