På äventyr * On an adventure


1. Krans med halmstomme täckt med mossa och dekorerat med rödlök, spansk mossa, eukalyptus, vit vaxblomma och små kvistar av enris. 2. Kran med halmstomme täckt med vitmossa, grönmossa, enbärskvistar, eukalyptuskvistar,buxbom och cypresskvistar av ngt slag (de gråa) 3. Oasis utgör stommen i en liten julgran som du kan täcka över med mossor av olika slag. 4. Här en grönmossgran - vira runt spoltråd runt mossan så att den stannar där den ska. Stick in en pinne i granen och granen i en kruka med oasis i . Täck runt foten med mossa.5. Dagens sötaste assistent på Ulriksdal. 6. Krans med halmstomme täckt med gran och dekorerat med mistel, vitlök, kottar och en bit jutväv och natursnöre.
.
Det var ju inte meningen att det skulle bli en så här lång paus - varje dag har jag tänkt att nu ska jag blogga och berätta... men hux flux har det gått tio dagar och inget har jag hunnit att rapportera. Ovanpå jobb, julförberedelser, födelsedagar, resfeber och barnsjukdomar har jag varit på äventyr. I den stora härliga staden Stockholm. Där jag...
  • Powershoppat (med mager resultat - jag suger på att hitta kläder när jag verkligen behöver),
  • mått som en prinsessa på Centralbadet, ett måste för själen
  • träffat mina nya vänner på Semic förlaget som berättade att förhandsförsäljningen av min bok "Blomstrande idéer" går lysande, jippiiii!
  • bott coolt på Nordic Light,
  • blomsterpysslat (bilderna ovan, förberedde kvällens tv-besök) och upplevt det härliga stället Slottsträdgården Ulriksdal - oj säger jag bara. Fick en personlig rundvisning (tack AnnaKarin) och längtar redan till nästa besök (missa inte deras blogg ). Tack för den godaste lunchen och all hjälp och lån av vackra saker!
  • Sedan besökte jag tjejerna på TV4s Förkväll och blomsterpysslade lite till. Hur det gick kan ni se här.

Och nu är alla här hemma äntligen friska och vi har njutit av en härlig vinterdag med snöstorm och det hela här på landet :) Med förhoppning om fortsatt vinter och glada trygga dagar..

eder Minna :)

I visited TV4 here in Sweden and showed some ideas for Christmas decorating. Check it out here.