Snöbär


Förutom hortensia (se gårdagens inlägg) tillhör även snöbär till mina megafavoriter när det gäller höstarrangemang. Nästa vecka ska jag visa hur alstret ovan blev till. God helg och njut av hösten!
Minna : )

20 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Å, hvilket fint høstarrangement Minna! Ja, jeg blir jo alltid like imponert jeg. Ja, jeg har jo ikke grønne fingre selv og prøver så godt jeg kan å lære av dere som får undre til å skje :)
Takk så mye for snille ord, jeg blir jo helt forundret, men og så glad! Ja, jeg prøver å være flink til gjenbruk, og i tilleg gjøre det jeg virkelig har satt meg som mål i hodet :)
Klart jeg ville blitt glad for å bli ukens blogg! Jeg må si jeg blir helt stum her :) Tusen takk snille deg, det var da alt for mye!I dag skal jeg kjøpe alle materialer, i går kom jeg for sent. Det skal bli så moro å prøve seg på kransen. Ja, jeg har hortenisa selv i hagen, den er rosa, men det går jo fint med grønt og hvitt til.Så fort den er ferdig vil du nok få tilbakemelding :)Ha en underbar weekend!klemmer

Anonym sa...

Oj, vilket vackert arrangemang! både snöbär och hortensia är bland mina favoriter - sätter lite griller i huvudet inför mitt bröllop nästa år! :-)
Tack för all inspiration du ger!
//Jenny

Tidsmästarinnan sa...

hej hej! vad fint du gör! jag hittade hit via anna i den vita soffan. Hit kommer jag gärna tillbaka!
Glada hälsningar,

S.

Ljuva ro sa...

Helt fantastiskt! Snöbär är väldigt fint i arrangemang!

My White Cottage sa...

Men du, det är helt galet så fint allt du gör är!!!! Jag är så grymt imponerad!! Kan man få beställa grejer av dig?!? Jag bor på Österlen så det är ju inte jättelångt för mig att åka till dig. Jag tänker på kransar till jul till exempel...

Ha en supermysig helg!
Kramar från Jenny

Anonym sa...

Det är alltid lika roligt att kika in hos dig. Så vackert! Det börjar klia fingrarna och man bli så sugen på att göra något själv. Fast jag aldrig har hållt på med växter :) Jag får nog överlåta sånt till dig och andra som kan så länge. Men kul att kolla är det!

inspired and handmade sa...

Vad vackert det var! Snöbär heter det...jag säger alltid "smällbär" men det är nog för att de var roliga att smälla sönder när man var barn....de är en av mina favoriter med. Trevlig helg! Veronica.

Anonym sa...

Du gör så fina arrangement.Jag beundra dig så mycket.Hoppas du börja snart med din kursverksamhet igen.
Hälsningar
Simone

CeciliaB sa...

Du gör så fina saker och när jag kom hem idag såg jag att jag hade lite snöbär på gården så jag var ju tvungen att testa lite...det är ju ganska svårt att få till det tycker jag.
Nu har jag länkat hit till din sida från mig, eftersom det är här jag fått inspirationen. Hoppas det är OK för dig, annars tar jag bort länken.
/mörtis/Cecilia

Mrs M sa...

Jättesött arrangemang! Min enda erfarenhet av de snöbären är att ungarna kastade dem på varandra i skolan... det här var bättre :D!
KRAM

Lönnergårds Anna sa...

Här är alltid lika kul att titta in. Verkligen inspirerande. Min favvis faktiskt!!
Kram Anna

Lina sa...

Oh så fint! Du är verkligen duktig! JAg skall ge mig ut och plocka snöbär och göra mig en liten krans.

Lönnergårds Anna sa...

Hej!
Kul att jag kan inspirera dej lite. Såklart får du bestämma vad det ska stå på. Bara hör av dej!
Jag gjorde en svart lampett till min mamma i dag oxå skrev jag med vitt på det blev rätt häftigt. Såg ut som en griffeltavla.
Hör av dej om färg och text.
Kramar Anna

Karna sa...

Nydelig som alltid, fantastisk fine kranser og oppsatser du har laget....Kjempe fint!

Jeg er Kristine sa...

Nydelig! Jeg har latt meg inspirere, og laget en høst krans =)

Färjtorp sa...

Åhhhh jag bara älskar dina bilder!
Kram.

Färjtorp sa...

Åhhhh jag bara älskar dina bilder!
Kram.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Åhhh jag blir så avundsjuk.Jag är utbildad florist men har varit mamma ledig i omgångar nu i fem år så jag har inte varit i yrket.....mer än hemma...och en å annan brudbukett, sorgdekorationer mm.Men nu har jag hittat till din blogg ååå njuter.Har till verkat Nätklockor som du oxå har.Välkommen in å titta....

linnea-maria sa...

Förra veckan ryckte jag upp en liten snöbärsbuske som stod halvt överskottad med gammalt grus på en parkering utanför jobbet. Har planterat den hemma och kommer förhoppningsvis om några år göra nästan lika fina arrangeman som dina /linnea-maria

Hem och Lycka sa...

Åå vad vackert!