Kottar och krans

Sista chansen! Almkottarnas tid (de gröna alltså) är snart förbi. De har börjat visa tecken på att börja torka och bli bruna. Inget fel i bruna kottar, de är jättevackra också, men passar bättre i juliga kransar och arrangemang. Fyllde ut med spanskt mossa och hoppas att de (gjorde två) torkar vackert så jag kan ha dem länge här hemma.
Vet att jag har lovat massa olika inlägg - och de är på väg, var bara tvungen att göra er uppmärksamma på detta : )))


Kransen till lotterivinnaren Signes Vind har kommit iväg och hoppningsvis vissnar den inte alltför mycket på vägen.


Så här såg den ut:Lägg även märke till den härliga halvruttna dörren som jag släpade hem från skogen häromdagen. Underbar va?!!!!

Kram,

Minna : )

9 kommentarer:

Lina sa...

Som vanligt fint! Jag skall se om jag hinner göra en liten krans med snöbär ikväll! Vi kanske skulle ta en dag och träffas för att binda kransar och åka till västra strö!!

Jennyshemochharmoni sa...

Oj vad fin kransen var! Kotthjärtat var superfint också. Verkligen inspirerande! KRAM

karin a sa...

Vilka fina kransar! Almkottarna har jag spanat in tidigare men tyvärr så har jag ingen alm i närheten där jag bor. Ska bli kul med fler inlägg. Kram!

Maria sa...

Åh! Jag bara älskar kransar.
Så fint med kottarna.
// Maria

Anna sa...

Lyckliga Signe! Väldigt vacker dörr!

sofia sa...

Vilken kreativitet du har! Fantastiska skapelser som vanligt!

Signes vind sa...

Kransen är jättefin och har klarat en postresa till Göteborg. Njuter av den till tusen!
Kram Lotta

WhiteVintageDreams sa...

Jag kikar in hos dig då o då ;). Å nu känner jag bara att jag måste kommentera...jag tycker att du är såå duktig :). Dessutom ger du massor av inspiration, tack! Nån dag(!) ska jag våga mig på ett arrangemang...bara lite feg ;).
Kram

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城