Update



Tack för alla snälla och nyfikna kommentarer ni har lämnat här hos mig!!! Det är ett sann nöje att läsa dem och veta att det finns faktiskt folk där ute som lägger sin dyrbara tid åt att läsa, titta och kommentera mina inlägg : ))) Tack ni unberbara!!!
Fotograferingen gick bra och nu har flickorna åkt hem igen. När reportaget kommer i tidningen vet jag inte än, men lovar att berätta. Ha inte för stora förväntningar nu bara, vi har ett härligt hem, det har vi ju, men rätt så vanlig : ) Det finaste är nog helheten, hela gården med sina underbara hörn!!!

Det börjar bli lite tungt så här tre veckor före förlossning. Idag har jag bara slappat. Framför datorn faktiskt. Många av er har så fina fotomontage och grejer så jag bestämde mig att jag vill lära mig det också. Tröga mig behöver tid för att komma in i det hela... men första underverket ser ni ovan!

Nu ska jag ut (i skuggan) med min nypressad apelsinjuicecoctail. Tänkte studera myskankornas liv och leverne, de är som familjemedlemmar och ibland är det som värsta såpan när de håller på att bråka o ha sig : )
Gårdagen ägnade jag åt diverse måleriarbeten (gästhuset ni vet... nu är det inte mycket kvar...jippiii) och det känns i mina karpaltunnelsyndrom-händerna idag (någon som har värklindringstips för det?).

En stoooor kram till er mina bloggisvänner och sköt om er!
Minna : )