Bröllopsdrömmar






Vi råkade köra förbi ett loppis idag... kunde så klart inte annat än stanna, trots dotterns högljudda protester : ) Och vad som stod där och väntade på mig om inte en vit ljuvlig Singer. Väl hemma fick jag bröllopskänslor bara jag tittade på den... naturligtvis kunde jag inte låta bli att arrangera och plåta lite : )



Kom på att jag har en gammal bröllopsklänning från barnens farmors släkt som jag fått äran att förvara till mina barn. Hade jag kommit i den när vi gifte oss hade jag själv haft den på mig, men nu var ju magen lite i vägen : )


Nu får ni beundra min vackra syster istället, hon gifte sig i somras. Inte i en gammal utan splitterny skräddarsydd klänning utan dess like. En riktig dröm! Jag fick äran att göra hennes brudbukett. Har letat efter bra närbilder, men de finns ej... (brölloppet ägde rum före jag började mitt bloggarliv, he he).

Byggde buketten på en hållare och band alla rosorna fast i hållaren med ståltråd. Buketten höll ihop hela dagen, yippii... jag gjorde även buketterna till tärnorna (6 st, alla av olika nationaliteter) och en korg till brudnäbben (som var min söta dotter). Min ambition var att visa hur man gör en sådan bukett, men tiden räcker inte till just nu. Håll till godo...
fru Minna : )