Planteringsbord


Så här blev det! Mitt planteringsbord. Hade en liten pysselstund i förmiddags...inspirerad av er mina bloggisvänner (bl a Linas Trädgårsblogg, Guldkant på livet) som har visat era sköna och fina planteringshörn. "Less is more", säger mina älskade make, men jag har alla vrån fyllda med saker som jag vill använda eller åtminstone ha framme... men...nu har jag knappt någon bordsyta kvar : )))



Började med ett litet bord som jag haft sedan tidigare och la på ett par längre plankor för att få större arbetsyta.


Hyllan på väggen fick jag vara lite fyndig med eftersom väggen är av stål, vanliga hyllkonsoler gick inte... Hittade gamla rostiga kettingar som jag hängde en hyllplan på och spikade hela härligheten på plankorna högt uppe på väggen. Håller nog inte de allra tyngsta sakerna, men räcker väl till mina behov.




Hittade även en rostig "pinne" som jag hände fast i kettingen o böjde små krokar av ståltråd för att hänga varierande saker på.



Var också och blomsterhandlade : ) Mårbacka pelargonerna är ett måste. De var dubbelt så dyra jämfört med andra - blomsterfröken kunde inte svara på när jag undrade om varför, är de bara inne just nu - eller vad har de för speciella egenskaper som gör de värdefullare än andra sorter... någon som vet...?



Köpte en hängsolanum också idag. Solanum blommar så fint, har aldrig sett en hängvariant tidigare. Måste testa.

Har haft en underbar dag, men nu är jag trött!!!


Stor kran till er alla!

Minna & mage : )