Loppisfynd


Ville visa min nyaste kandelaber. Lite nött är den och saknar en bit, men härlig i formen. Klar favorit och använd flitigt. Från Erikshjälpen, 120 kr.

13 kommentarer:

karna sa...

Så fin, og gjør jo slett ingen ting at den var billig heller =0)

Anonym sa...

Vilka fina fynd du gör!
Jag måste fråga om blommorna som står på bordet är dom äkta?
Har sett några liknande i en silverkruka på SIA som ju har så fina saker.

Älskar att gå in på din hemsida och det är alltid något spännande och inspirerande att titta och läsa om! Tack för den!

lina sa...

så fin den var! Härligt att ha nu i vintermörkret!

Anonym sa...

ja den var kjempesøt : )

lotta sa...

Jättefint arrangemang på bordet med kandelaber och växter och det fina paketet. En liten fråga, såg att du fått tag i björkris, kan man plocka och använda björkris till kransbinding denna årstiden? Känns som om de går av när man tar i dem.... något bra tips? Jag tycker det är så fint med bara en krans av björkris som hänger på dörren och kanske bara ett litet hjärta eller ros på ....

Karna sa...

Jeg bor ikke langt fra Bergen, hadde jeg vært hjemme skulle vi ha møttes, men akkurat den helgen skal jeg til Stockholm med jobben....Er det ikke typisk! Du må gi beskjed om du skal flere ganger, ellers så har jeg veeeeldig lyst å melde meg på Shabby turen din til våren =)

vero sa...

Jättefin kandelaber. Man kan verkligen hitta riktiga fynd på loppisar och liknande. Själv har jag en loppislada i min närhet. Ska åka dit nån gång när jag hinner...hoppas på att hitta en kandelaber jag med...

Minna sa...

Karna: då ses vi definitivt till våren här i Skåne!
Lina: du lyckans ost som har din kurs! Ska bli kul att höra om nalle-tillverkning.
Anonym: Rätt gissat, snödropparna är från SIA. Brukar aldrig använda oäktingar, men vi gjorde en jul-fotografering och hittade inga äkta. Men visst är de fina, hade det varit säsong så hade de lätt blandat sig med de äkta. Härligt att du gillar mina alster, det är alltid lika kul att höra!
Lotta: dessa färska kvistar är lätta att böja och enkla att jobba med. Om du plockar kvistar från marken kan de vara döda och smuliga. Har jobbat med sådana också, då gäller det att ha mycket ståltråd : ) Ska försöka göra en krans till helgen, rapporterar om hur get går. Planerar att förvara björkrisen ute i kylan så det inte torkar för mycket. Ska undersöka om det finns någon som vet och inte bara gissar som jag : )

risulintu sa...

Hej! Toivottavasti sopii, että kommentoin suomeksi, mutta luen ruotsia sujuvammin kuin itse kirjoitan.

Kun huomasin blogissani kommenttisi, tulin heti vastavierailulle, ja sillä vierailulla sitten kuluikin useampi tovi. Siis blogissasi on niiiiin paljon kaikkea ihanaa katsottavaa alkaen sinun upean rustiikista verstaastasi ja silmiä hivelevistä kransseistasi puhumattakaan! Asetelmat kuvissakin on niin hienoja. Täytyy sanoa, että tämä vierailu aukaisi silmät näkemään mm. sammalasetelmien kauneuden. Aiemmin ajattelin, että no on vähän tylsän näköisiä tuollaisina vihreinä, mutta olet yhdistänyt niihin niin kauniita juttuja, että viimeistään jouluksi kokeilen itsekin jonkinmoista asetelmaa. Kiitos ihanista vinkeistä, mitä olet meidän muidenkin iloksi kuvaillut ja nettiin laittanut :) Mukavaa marraskuuta ja tulevaa joulun odotusta!

Pysselpinglan sa...

jättefin!

Mia sa...

For en herlig og inspirerende blogg du har! Jeg kommer til å besøke den ofte. Koselig at du fant fram til min!

Maikkuli sa...

Olen aivan mykistynyt kauniista talostasi,kuvistasi ja askarteluistasi. Olet todella taitava!

agata sa...

Grattis till ett lyckat loppisfynd! Vackra ljusstakar tillhör det jag inte kan motstå om priset o0ch utseendet är rätt.

Fin blogg! Jag återkommer!