Tårtkalas!


Yip-pi-ai-ee, det funkade! Har fått in flera anmälningar till kurserna. Har döpt dem till Skördetid o Vintervackert (man kan ju inte vara som alla andra : ))) Och därför mina vänner så bjuds det på tårta här på Blomsterverkstaden i afton. Varsågoda!!!


11 kommentarer:

Camilla sa...

Men vad vackert!

Karna sa...

Gratulerer, det var kjekt at det er kommet mange nye påmeldinger! Tusen takk for kake, den var nydelig!

lina sa...

Grattis! Så roligt för dig! Jag ahde lite mini kurs igår. Tjejerna på jobbet, 5st (varav 110 anställda...) band kransar i mitt lusthus igår. Vi hade jätte trevligt, lite ljuvmusik, tända ljus och flinka fingrar!

Julie sa...

Oj så fantastisk vacker tårtan var, god såg den også ut :) grattis med så många påmeldte.

Minne sa...

Oj oj oj så duktig du är och vilka otroligt vackra skapelser du gör. Grattis till din kurs. Den skulle jag vilja gå. Var bor du? Bor själv i Malmö så det kanske inte är möjligt. Du är i alla fall otroligt duktig. Riktiga konstverk.

Minna sa...

Glad att det smakade!
Lina: Hej kollegan! Ja visst är det kul att dela med sig. Har inte hunnit kolla, du har kanske lagt ut ett reportage, ska kolla genast.
Minne: vi bor ju nära varandra, kolla blomsterverkstad.com, där hittar du all info om kurserna samt karta. Hade varit kul att få ha dig med!!! Varmt välkommen!

Ingrid sa...

Takk for kake! Og grattis med påmeldingene!

Anonym sa...

Undrar bara om du sett mitt tips på tvålar???

Minna sa...

Hej och tusen tack för tipset ang tvålarna. Har läst det, och alla andra jättebra tips. En kurs hade varit kanon, jag hinner bara inte just nu. Men har faktiskt fått lite prover hem från en leverantör i Kalmar - helt ljuvliga. Tänkte göra vackra julpaket och sälja dem i butiken o på julmarknader.

Lina sa...

Härligt med frukt till!

Hulda sa...

Det ble stilig! Liker bloggen din godt!