Torkad frukt

Kära vänner! Ursäkta långa tystnaden. Det har varit minst sagt mycket...Men jag finns åter här o längtar att få rapportera om livet här på landet o i Blomsterverkstan .

Och sen till en viktig sak: Om det är någon som gillar att lägga ned lika mycket tid o åtanke på själva paketen som i innehållet så är det dags att börja planera : ))) Jag är fast i torkade citroner, lime o apelsiner. Hade hela källaren full av frukt på tork, men hittade de stackars skivorna helt mögliga efter regnperioden som satte sina tydliga spår. Var alltså noga med att utrymmet som ni använder till tork är varm o torr. Jag hängde mina skivor på ståltråd för att få plats med mer, men ugnsgaller är också bra. Bara det kommer lugt åt båda sidorna. Vill ni snabba på processen så är ugnen att rekommendera. Mycket lågt värme (50grader) och många timmar...



Papper i olika färger, konsistenser o mönster har jag samlat i flera år och de kommer bra till användning när paket ska dekoreras. Likaså snören och spetsar av olika slag.

Det är sommar ute fortfarande och det känns definitivt låååångt till jul, men julälskare som jag kan inte låta bli att drömma bort mig till allt härligt pyssel.

Kram!