Äntligen höst


Jag är så glad för alla våra fyra årstider. Våren är helt underbar, sommaren likaså. Och när hösten kommer så är den precis lika vacker. Och fylld med favoriter i repris. Ta prydnadskålen...jag kan inte göra en höstarrangemang utan den. Har försökt odla den en gång, resultaten var direkt deprimerande... fy skam den som ger sig...nästa år...

Krispiga höstmorgonar till er alla!

10 kommentarer:

Anna sa...

Du hade en bra beskrivning på känslan jag får nu på morgonen. Var inne på din hemsida och fann så många underbara bilder. Fin hemsida!
Blev så inspirerad! Skall jobba på att kunna gå din vinterkurs. Jag funderar bara på hur jag skall bo? Det ordnar sig.

Anonym sa...

Hei!
For en utrolig inspirerende side du har her,fikk lyst på alle dekorasjonene dine=)Er det greit at jeg linker til deg?
Min side er www.matmor22s.piczo.com
Klemmer fra Tonje

Anonym sa...

Gillar också hösten! I dag var det 6 grader hemma, lite små ruggigt men jätte klart i luften så det kändes bara enormt härligt!

Anonym sa...

Så nydelig dekorasjon, trenger noen planter nå når alle sommerblomstene er borte.

Hannele på Hisingen sa...

Visst, jag älskar alla årstider, vill bo i Norden, hösten tillhör favoriterna, har en del vackert i trädgården då med. Stolen är fin.

Anonym sa...

Oh vilket läckert arrangemang! Kul sätt att använda stolen på!
//V

Blomsterverkstad sa...

Anna: Det har du rätt i - allt ordnar sig. Ta ny t ex det där med boendet...vi håller på att renovera ett extra hus på gården till gästhus/B&B för behövande. Och där får ni plats allihop om ni är fler som vill åka tillsammans. Välkommen att anmäla dig alltså!
Tonje: Nämen tack snälla Tonje och välkommen! Ska genast inspektera din sida. Och det är en ära om du vill lägga ut en länk till mig.
Lina: nu har vi 25 grader!!! rena sommarvärmen!
Karna: Mina rosor blommar för fullt igen, likaså stäppsalvian. Det måster vara det fina vädret senaste veckan som har gjort det.
Hannele&Vildangel: Stolen är - surprise, surprise - en loppisfynd. Den har stått ute o blivit härligt blek. Inte så stadig att sitta på längre...men utmärkt till sånt här.
Klemmer till er alla! Har varit o handlat lite blommor inför helgens kurser för att planera med. Ni ska bara se dem...drägel...

Anonym sa...

Härlig grupp! Så inspirerande! Jag älskar oxå alla fyra årstiderna lika mycket... hinner längta lagomt till varje:)

JULIEK sa...

Ja alla årstider har sin sjarm, men jag er nog veldig glad i høsten. Fortsatt har vi det ganska varmt her så det er deilig. Nydelig arrangemang du har laget : )

Kattfot sa...

Vilken fin och inspirerande blogg och vilka underbara arrangemang *imponerad*