Lovisa i Lund


Ovan en nyöppnad underbar butik i Lund. Den heter Lovisa i Lund och innehåller allt en shabby-girl kan önska sig. Ni kan läsa artikeln om Birgitta som lämnade sitt sjuksjöterskajobb för att driva butiken här.

Och om ni tittar riktigt noga så hänger det en krans på dörren...ni kan aaaaaaldrig gissa vem som har gjort den : )

8 kommentarer:

Minne sa...

Jättebra tips på trevliga affärer. Men var ligger butiken i Lund? Har du adress. Så fint du har det på din gård. Härliga bilder därifrån. Blir lite avis ;)

Karna sa...

Så koselige butikker, kunne godt tenkt meg en tur! Ha en riktig god helg!

Anna sa...

Min enda(?) ;) glädje med att se allt detta, är att min man sa: vi skulle flytta till Skåne! (efter att sett husen på Uppvik) Kan vi väll... svarar jag!! (JAAAAAA) Men när det blir vet man ju aldrig men i hjärtat bär jag i alla fall tanken och det känns skönt. Hoppas att det går bra med kursen i helgen! Din andra "hemsida" var jättefin!

Karna sa...

TUUUUUSEN TAKK!!!! Åh så glad jeg ble, notearkene var nyyyyyydelige, kan ikke vente med å ramme inn og lage noe av de! Dette var slettes ikke nødvendig, men du skal vite at jeg satte STOR pris på de, åh så koselig du er! Ha en fin helg!!!

Anna sa...

Vad inspirerande! :) Man ska följa sina drömmar, speciellt om man jobbat så länge inom samma och börjar bli trött på det.

*SaKi* sa...

Jag tittar in på din blogg titt som tätt och njuter av kreativiteten som flödar från dig och andra bloggare. Jag vill passa på att tispa som "Läckra Ting i Viby" (skånes Viby, Kristianstad) en affär som säljer mer än bara krukor. Det finns en liten förbutik med allt från eterneller till småsaker som passar ett lantligt leverne och stil.

lina sa...

Så mycket du hunnit med att skriva om medans man varit borta några dagar! Att öppna en butik står också på min önskelista!

Minna sa...

Minne: Lovisa ligger på Stora Södergatan, lite nedanför Handelsbanken om du vet var den ligger...
Anna: Välkommen! Kolla även Skanegardar.se, de har också massa fint.
Karna: Varsågod min vän! Tänkte att en handygirl som du skulle kunna göra ngt fint av en bunta gamla noter - och det gjorde du!
SaKi - tack, både för dina snälla ord och tipset!
Lina: Hoppas du hade kul då du var borta : ))) Mina inlägg kommer lite ryckigt... när jag äntligen får tid så vill ajg inte sluta. Tycker det är kul att rapportera om saker : )