Himmelens fin humle!

En av växterna som jag ska definitivt plantera är humle! Se bara på kransen, ljuvlig grön färg o härlig härlig form.10 kommentarer:

Minne sa...

Allting blir ju vackert när du använder det ;). Humlen är verkligen fin och jag blir sugen på att plantera det i min trädgård. Jag kan inte göra en sådan krans men jag får njuta av humlen på plats. Funderar lite på din kurs i december. Finns det platser kvar? är inte helt säkert att jag kan den helgen men tänkte passa på att fråga om det finns en chans i så fall.

Karna sa...

Åh, så fin! Og humle vokser jo så raskt også, har tenkt på å plante den i en bue? Kransen din var nydelig, ha en fin lørdags kveld!

Minna sa...

Minne: Humlekransen var verkligen enkel, man bara snor hunleslingorna runt en ståltrådsstomme. Jag har kurser hela helgen (9&10/12), till söndagen finns det minst anmälda. Hade varit kul att ha dig med : )))
Karna: Vet du om det där med hon- och han-plantor, alla har ju inte de där fina "blommorna"?
Trevlig kväll till er båda! Barnen och jag har en mysafton : ), mannen är bortrest med jobbet : (

Hulda sa...

SÅ flott humlekrans!

Hannele sa...

Åj, vi har ju ingen humle och jag som gillar gröna blommor.

Julie sa...

Ja humlen er utrolig vacker, spesielt nu på høsten. Jag planterade massor av humla som jag fikk av en granne nu i vår. Dom vokser som bara den, så jag har jættemycke av den nu. Den tål ju også jættemycke. Nydelig krans du har laget : )

lina sa...

Den var jätte fin din krans! Ger du bort alla dina kransar eller behåller du alla själv?

Minna sa...

Den här var ett pris på trädgårsföreningens lotteri i lördags. Hmm, vad har hänt medde andra... diverse, jag ger bort mycket, men vi har massor med plats här på gården också så dörrarna/väggarna tar inte slut i första taget : )

I nöd och Lust sa...

Jag har humle vid min kolonistuga, men den brukar få någon form av röta varje sommar så bladen söndras och kottarna blir fula när de väl kommer. Inte en aning om hur man blir av med det.. synd, för det är en så förbaskat snygg växt!

Anonym sa...

Har hittat din blogg idag, och känner att här hör jag hemma!!! Blev inspirerad av din humlekrans - hur länge håller en sådan ungefär??

~~L8