Mera växthus

Kan inte låta bli att visa ett par bilder till, miniväxt- och lusthusen var så underbara.Till sis får jag tacka Ylwa Östhall och John Adelsson, paret som har tagit fram dessa underverk. Deras små lusthus har varit på turné redan och har visats både i Kivik och i New York.

Ha en skön söndag allihop, jag började dagen med en rask promenad med hundarna. Lungorna fylldes med frisk lantlig luft och sinnet med glädje, lycka och tacksamhet - jag älskar mitt liv!

7 kommentarer:

anna.a sa...

Vilken härlig blogg!Vad glad jag blir över att ha hittat hit..ser fram emot mer spännande läsning och härlig inspiration!
/anna.a

Karna sa...

Skikkelig stilig!

lina sa...

Härligt att du älskar livet! Så ska det vara!! Min favorit bland miniväxthusen var just västhuset.... Tror att det kostade 13000! Kanske något man kan hålla på med i vinter....

Anna sa...

Härligt med optimism och livsglädje! Snyggve du är i hatten!! :D

Hulda sa...

Så flott blogg du har! Oppdaget den nå i kveld. Virkelig fine bilder og mange gode ideer. Likte de hjertene du har laget. Ser at du har linket til bloggen min - så koselig! Skal linke til deg i morgen. God natt!

Hannele sa...

Vilket miniväxthus, så sött. Vilken underbar hatt! Jag har en annan diskretare hatt, som jag har på trädgårdsresor (i min blogg visar jag en italiesk handväska jag hittade i Rom, annars har jag min rosa vattenkanna-handväska på trädgårdsresor).

kristin sa...

J'adore ce petit débarras pour le jardin !